Σπουδαστές Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής, Οινολογίας-Βαr και Ξενοδοχειακών παρασκεύασαν και παρέθεσαν με απόλυτο επαγγελματισμό, υπό την εποπτεία των καθηγητών τους, ένα γεύμα υψηλού επιπέδου για προσωπικότητες της Γαστρονομίας, της Εστίασης, του Τουρισμού και των Media.
Στην ροτόντα κάθισαν οι κ.κ Ειρήνη Αλβέρτη, Εκπρόσωπος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Τίνα Παπαδέλλη, Σύμβουλος Επικοινωνίας και στενή συνεργάτιδα του Pastry Chef Στέλιου Παρλιάρου, Ιάκωβος Απέργης, Chef του Tζανείου Νοσοκομείου Πειραιά, Άγγελος Ρέντουλας, Διευθυντής Γαστρονομικών Εκδόσεων Καθημερινής-Γαστρονόμος και Δημήτρης Κρομμύδας, Πρόεδρος της εταιρείας τροφίμων «Βιολογικό Χωριό».
Οι παρακαθήμενοι στο γεύμα απόλαυσαν πιάτα πολύ υψηλού επιπέδου και διαπίστωσαν από πρώτο χέρι ότι το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ καταρτίζει κορυφαίους επαγγελματίες στον τομέα του Τουρισμού-Επισιτισμού.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους σπουδαστές των τμημάτων Αρχιμαγείρων-Chef, Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής και Ξενοδοχειακών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και στους καθηγητές που επόπτευσαν τη διαδικασία:
- Βασίλη Μπέκα, Executive Chef της Προεδρίας της Δημοκρατίας και Γιάννη Μπρατσολιά, Executive Private Chef για τη Διαχείριση της Κουζίνας.
- Σπύρο Λοβέρδο, Chef Boulanger για τη Διαχείριση Αρτοποιείου.
- Πέτρο Γαλιατσάτο, FNB Manager-Head Maître για τη Διαχείριση Service Εστιατορίου.
- Μιχάλη Αργυράκη, Barista-Bartender για τη Διαχείριση Bar-Buffet.
- Στέφανο Σωτήρχο, Executive Chef Patissier για την Οργάνωση Δεξίωσης, την Επιμέλεια και Σύνθεση Menu και τη Διαχείριση Ζαχαροπλαστείου.
- Κωνσταντίνο Συντάκα, Executive Manager- Area Coordinator.