Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων και τομέας Γαστρονομίας

Η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει στους νέους σπουδαστές και σπουδάστριες προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης υψηλού επιπέδου σε ειδικότητες με πολύ μεγάλη απορρόφηση από την αγορά εργασίας.

Οι ειδικότητες της σχολής Τουρισμού διδάσκονται σε αίθουσες διδασκαλίας και σύγχρονα εργαστήρια. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο ΟΜΗΡΟΣ επενδύει στη δημιουργία επαγγελματιών στα Τουριστικά Επαγγέλματα και τα Ξενοδοχειακά με ένα σύγχρονο και πλήρες ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών στην ειδικότητα Συνοδός Βουνού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι Σχολές ΟΜΗΡΟΣ επενδύουν στη δημιουργία επαγγελματιών στα Τουριστικά Επαγγέλματα και τα Ξενοδοχειακά με ένα σύγχρονο και πλήρες ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών στην ειδικότητα Στέλεχος Μονάδων Φιλοξενίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εάν θέλεις να κάνεις σπουδές Ζαχαροπλαστικής στο ανώτατο επίπεδο δίπλα σε κορυφαίους Pastry Chefs τότε το ΙΕΚ Όμηρος είναι από τις κορυφαίες επιλογές στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια Σχολή Μαγειρικής που είναι μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων-World Association of Chefs, συνεργάζεται με κορυφαίους επαγγελματίες της γαστρονομίας και διοργανώνει διαγωνισμούς όπως το Be Your Chef στους οποίους οι ίδιοι οι σπουδαστές ετοιμάζουν πιάτα υψηλών προδιαγραφών σε διάσημους κριτές είναι σίγουρα η κορυφαία επιλογή για εκείνους που την ψάχνουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το σεμινάριο Food & Beverage Management εστιάζει στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό και τον Επισιτισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο κλάδος της ζαχαροπλαστικής αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους κλάδους στον επισιτιστικό τομέα. Είναι μία εξελισσόμενη τέχνη που ακολουθεί την μηχανική και επιστημονική ανάπτυξη του κάθε πολιτισμού κάθε εποχής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έχοντας ως βάση την τεράστια εμπειρία των καθηγητών του ΙΕΚ Όμηρος στον τομέα “Τουρισμού και Επισιτισμού” και τα υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής στο Κέντρο της Αθήνας, του Πειραιά, της Λάρισα και της Θεσσαλονίκης, το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Όμηρος προσφέρει πιστοποιημένα Cooking Workshops – Σεμινάρια Μαγειρικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ