Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων και τομέας Επισιτισμού

Η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει στους νέους σπουδαστές και σπουδάστριες προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης υψηλού επιπέδου σε ειδικότητες με πολύ μεγάλη απορρόφηση από την αγορά εργασίας.

Οι ειδικότητες της σχολής Τουρισμού διδάσκονται σε αίθουσες διδασκαλίας και σύγχρονα εργαστήρια. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

To ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ επενδύει στη δημιουργία επαγγελματιών στα Τουριστικά Επαγγέλματα και τα Ξενοδοχειακά με ένα σύγχρονο και πλήρες ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών στην ειδικότητα Τουριστικός Συνοδός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

To ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ επενδύει στη δημιουργία επαγγελματιών στα Τουριστικά Επαγγέλματα και τα Ξενοδοχειακά με ένα σύγχρονο και πλήρες ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών στην ειδικότητα Συνοδός Βουνού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα κρουαζιερόπλοια είναι πλωτές ξενοδοχειακές μονάδες μεγάλης κλίμακας που συνδυάζουν τη διαμονή με το ταξίδι αναψυχής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

To ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ επενδύει στη δημιουργία επαγγελματιών στα Τουριστικά Επαγγέλματα και τα Ξενοδοχειακά με ένα σύγχρονο και πλήρες ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών στην ειδικότητα Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής-Υπηρεσία ορόφων-Εμπορευματογνωσία).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εάν θέλεις να κάνεις σπουδές Ζαχαροπλαστικής στο ανώτατο επίπεδο δίπλα σε κορυφαίους Pastry Chefs, τότε το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ είναι από τις κορυφαίες επιλογές στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια Σχολή Μαγειρικής που είναι μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων-World Association of Chefs, συνεργάζεται με κορυφαίους επαγγελματίες της γαστρονομίας και διοργανώνει διαγωνισμούς όπως το Be Your Chef στους οποίους οι ίδιοι οι σπουδαστές ετοιμάζουν πιάτα υψηλών προδιαγραφών σε διάσημους κριτές είναι σίγουρα η κορυφαία επιλογή για εκείνους που την ψάχνουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η μεγιστοποίηση της δυναμικότητας και η ενίσχυση των εσόδων είναι δυο από τις σημαντικότερες ανάγκες στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας. Η μέθοδος Revenue Management ανταποκρίνεται σε αυτή την ανάγκη καθώς πρόκειται για τη διαδικασία οικονομικά αποδοτικής κατανομής των αποθεμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πίσω από τη μπάρα κάθεται o bartender ή η barmaid: είναι οι άνθρωποι που θέλεις να φτιάξουν σωστά το αγαπημένο σου ποτό, να σου προτείνουν ένα καινούργιο cocktail και να σε εξυπηρετήσουν τόσο καλά που να γίνεις θαμώνας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το σεμινάριο Food & Beverage Management εστιάζει στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό και τον Επισιτισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο κλάδος της ζαχαροπλαστικής αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους κλάδους στον επισιτιστικό τομέα. Είναι μία εξελισσόμενη τέχνη που ακολουθεί την μηχανική και επιστημονική ανάπτυξη του κάθε πολιτισμού κάθε εποχής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έχοντας ως βάση την τεράστια εμπειρία των καθηγητών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στον τομέα “Τουρισμού και Επισιτισμού” και τα υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής στο Κέντρο της Αθήνας, στον Πειραιά και τη Λάρισα, το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει πιστοποιημένα Σεμινάρια Μαγειρικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το ΚΔΒΜ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει το πληρέστερο σεμινάριο barista στην αγορά σε αποκλειστική συνεργασία με το κορυφαίο brand του χώρου, τον Illy.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ