ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Σπουδάζοντας στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Παροχές σπουδών

Ειδικές εκπτώσεις και οικονομικές διευκολύνσεις

Στις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΟΜΗΡΟΣ κατανοούμε τις προκλήσεις και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η μέση ελληνική οικογένεια.

Σε αυτό το πλαίσιο έχουν προβλεφθεί εξατομικευμένες πολιτικές οικονομικών διευκολύνσεων και εκπτώσεων σε σπουδαστές που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (πολύτεκνες οικογένειες, άνεργοι κ.λπ.) και πληρούν συγκεκριμένα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Together Is Better

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει μειωμένα δίδακτρα ΣΑΕΚ μέσω του προγράμματος Together Is Better, το οποίο απευθύνεται σε νέους που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν μαζί με τους φίλους τους. Στις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΟΜΗΡΟΣ συμμεριζόμαστε την ανάγκη των νέων να είναι με τους φίλους τους στο ξεκίνημα των σπουδών τους και για αυτό το λόγο παρέχουμε προνομιακά δίδακτρα για όλη την παρέα!

Υποτροφίες

Κάθε χρόνο το ΣΑΕΚ ΟΜΗΡΟΣ διαθέτει Υποτροφίες πλήρους ή μερικής φοίτησης (μερικές ή ολικές) σε συγκεκριμένους ανθρώπους που δεν διαθέτουν οικονομικούς πόρους και πληρούν συγκεκριμένα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Αναβολή Στράτευσης

Οι άρρενες σπουδαστές της σχολής δικαιούνται Αναβολή Στράτευσης  κατά την περίοδο της φοίτησής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές καλούνται να ενημερώνουν τη γραμματεία του ΣΑΕΚ σχετικά με τα στρατολογικά θέματα, ώστε να εκδίδονται τα απαραίτητα έγγραφα τόσο από τη σχολή και από το Υπουργείο Παιδείας.

Τα έγγραφα κατατίθενται στο αρμόδιο στρατολογικό γραφείο.

Εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Οι σπουδαστές του ΣΑΕΚ ΟΜΗΡΟΣ απολαμβάνουν εκπτώσεις και ειδικές τιμές για τις αγορές τους από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε Αθήνα, Πειραιά, Λάρισα και Θεσσαλονίκη με την επίδειξη της σπουδαστικής τους κάρτας.

Εκδοτικοί οίκοι, αεροπορικές και τουριστικές επιχειρήσεις, φορείς τέχνης και πολιτισμού, ιατρικές υπηρεσίες, εταιρείες ένδυσης, υπόδησης, αθλητικών ειδών, ηλεκτρονικών και νέας τεχνολογίας, επιχειρήσεις ψυχαγωγίας και αναψυχής συνθέτουν έναν μεγάλο εκπτωτικό οδηγό που έχουν στη διάθεσή τους όλοι οι σπουδαστές του ΣΑΕΚ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σπουδαστική κάρτα και τις εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις επικοινωνείτε με τις Γραμματείες του ΣΑΕΚ σε Αθήνα, Πειραιά, Λάρισα και Θεσσαλονίκη.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111