Νέα
Νέα
Η Σχολή Μαγειρικής μέλος του World Association of Chefs’ Societies
Οι σπουδαστές Μαγειρικής ενισχύουν σημαντικά το βιογραφικό τους
Ο Sushi Chef Προκόπης Κουρής μας παρουσίασε εξειδικευμένες συνταγές και τεχνικές στους σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ Όμηρος, σε ένα αποκλειστικό σεμινάριο.
Οι εκπαιδευόμενοι Chef, μπήκαν στον κόσμο του Sushi ξεκινώντας με κλασικά Maki Rolls, Tempura, California, Nigiri και Sashimi μέχρι New Style Tartare Rolls και Carpaccio.
Βρες και εσύ αυτό που σου Ταιριάζει και ξεκίνα μια συναρπαστική καριέρα!