Αθήνα
210 3806166
Πειραιάς
210 4190854
Λάρισα
2410 549360

Σπουδάζοντας
στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Υποστήριξη σπουδαστών

Εβδομάδα εισαγωγής

Κατά την πρώτη εβδομάδα των σπουδών πραγματοποιείται η διαδικασία γνωριμίας των σπουδαστών με τους ανθρώπους και τις διαδικασίες της σχολής. Συγκεκριμένα, οι νέοι σπουδαστές ενημερώνονται για το πρόγραμμα σπουδών, τις διαδικασίες αξιολόγησης και βαθμολόγησης και για τις υποστηρικτικές υπηρεσίες που παρέχει το ΙΕΚ.

∆ωρεάν Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών

Όλοι ανεξαιρέτως οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα εκμάθησης των παρακάτω ξένων γλωσσών:

  • Αγγλικά.
  • Γαλλικά.
  • Ιταλικά.
  • Γερμανικά.
  • Ισπανικά.

Γραφείο Διασύνδεσης Εργασίας

Στο ΙΕΚ λειτουργεί Γραφείο Επαγγελματικής Αποκατάστασης/Διασύνδεσης μέσω του οποίου σπουδαστές και απόφοιτοι έρχονται σε επαφή με συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που αναζητούν κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό.

Σε κάθε σπουδαστή αντιστοιχεί ένας Προσωπικός Σύμβουλος (Μέντορας) ο οποίος αξιολογεί τις κλίσεις, τις δυνατότητες και τις ανάγκες του, τον συμβουλεύει και τον καθοδηγεί, τον συνδράμει στη σύνταξη του βιογραφικού του και τον ενημερώνει για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην αγορά εργασίας.

Για την αποτελεσματικότερη δικτύωση σπουδαστών και επιχειρήσεων λειτουργεί το portal career.omiros.gr στο οποίο γίνεται ανάρτηση αγγελιών εύρεσης προσωπικού ανά τομέα σπουδών.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Απορρήτου και συγκατατίθεμαι

Τηλεφώνησε
Επικοινώνησε με το παράρτημα του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ που θέλεις.

Αθήνα:
210 3806166
Πειραιάς:
210 4190854
Λάρισα:
2410 549360
Αθήνα:
info@omiros.gr
Πειραιάς:
infopeiraias@omiros.gr
Λάρισα:
thessaly@omiros.gr