Σχολή Πληροφορικής & Νέες Τεχνολογίες

Το ΙΕΚ Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών προσφέρει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης υψηλού επιπέδου σε έναν δυναμικό κλάδο με τεράστιες προοπτικές προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης.

Είναι η μοναδική σχολή επαγγελματικής κατάρτισης μέλος του Oracle Academy!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Τεχνικός Υπολογιστικών Συστημάτων εξειδικεύεται στη συντήρηση, τον έλεγχο και την υποστήριξη της σωστής λειτουργίας εξοπλισμού hardware κάθε είδους: από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές ως τις περιφερειακές μηχανές γραφείου όπως είναι εκτυπωτές, scanners, φωτοαντιγραφικά, fax και τηλεφωνικά κέντρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ειδικότητα Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών που προσφέρει η Σχολή Πληροφορικής συνδυάζει τις θεωρητικές γνώσεις πάνω σε αντικείμενα αιχμής με τον on-the-job training και την Πρακτική Άσκηση σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών που έχουν ανάγκη από νέους, καταρτισμένους επαγγελματίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Τεχνικός Λογισμικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας  που χειρίζεται αποτελεσματικά τις σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού, αναπτύσσει εφαρμογές, γράφει κώδικα και αναλαμβάνει το έργο  του σχεδιασμού, της δημιουργίας και της παραμετροποίησης προγραμμάτων λογισμικού (software).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στη Σχολή Πληροφορικής του ΙΕΚ Όμηρος βρίσκεις πράγματα που δεν υπάρχουν αλλού: εδώ θα μάθεις να κατασκευάζεις ιστοσελίδες πάνω στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες και λογισμικά (πχ wordpress), να σχεδιάζεις ηλεκτρονικά παιχνίδια (video games) με τη χρήση JAVA και C++, να γράφεις κώδικα, να αναπτύσσεις την αρχιτεκτονική πληροφοριακών συστημάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο τομέας Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών των ΣΧΟΛΩΝ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει το Πιστοποιημένο Σεμινάριο Δια Βίου Μάθησης με τίτλο «Εισαγωγή Στον Προγραμματισμό Κινητών Συσκευών».

Εξερευνήστε τη δημιουργική διαδικασία πίσω από την ανάπτυξη λογισμικού για smartphones, tablets και smart TVs.

Το Σεμινάριο παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία εκμάθησης, συνδυάζοντας θεωρία και πρακτική εφαρμογή. Επικεντρωμένο στις τελευταίες τάσεις και τεχνολογικές εξελίξεις, εξοπλίζει τους συμμετέχοντες με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας.

Οι συμμετέχοντες, θα αποκομίσουν ένα πλούσιο σύνολο γνώσεων και θα αναδείξουν τις ικανότητές τους σε έναν από τους πιο δυναμικούς τομείς της Τεχνολογίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το CCNA είναι πιστοποίηση της εταιρείας CISCO στη διαχείριση Δικτύων. Η CISCO κατέχει ηγετική θέση στην αγορά δικτύων και τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως και προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών που καταλήγουν σε επαγγελματικές πιστοποιήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ