Οπτικοακουστικά & Τέχνες

Ο Τομέας Οπτικοακουστικών και Τεχνών προσφέρει στους σπουδαστές προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης υψηλού επιπέδου στον χώρο του θεάματος.

Τα προγράμματα σπουδών σε κλάδους σχετικούς με την εικόνα, τον ήχο, τις τέχνες, την υποκριτική και την παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού κάθε είδους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Ηθοποιός σημαίνει Φως», αλλά και ένα δύσκολο επάγγελμα που απαιτεί ταλέντο, βαθιά παιδεία, τεχνικές γνώσεις και θεωρητική κατάρτιση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Φωτογραφία είναι ίσως το ισχυρότερο όχημα πληροφόρησης στη σύγχρονη κοινωνία και το επάγγελμα του φωτογράφου μια απαιτητική δουλειά που απαιτεί οξύ αισθητικό κριτήριο και προσωπική ματιά μαζί με τεχνικές γνώσεις και θεωρητικό υπόβαθρο στην ιστορία της Φωτογραφίας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μουσική Τεχνολογία σημαίνει -ας πούμε- να παίρνεις μουσική από παραδοσιακά όργανα, να την επεξεργάζεσαι με τη χρήση ειδικού software και ηλεκτρονικού εξοπλισμού και να τη συνδυάζεις με ηλεκτρονικά μουσικά όργανα και ψηφιακά εργαλεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ δεν σπουδάζεις απλώς Ηχοληψία: αποκτάς εμπειρίες από τους ανθρώπους που δουλεύουν σε μεγάλα studio ηχογραφήσεων ή που έχουν αλλάξει την ιστορία της ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής, όπως είναι ο Μιχάλης Δέλτα (Stereo Nova).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει μια σειρά από επαγγελματικά σεμινάρια Φωτογραφίας, πάνω σε αντικείμενα υψηλής ζήτησης με σκοπό την επιμόρφωση νέων φωτογράφων που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν καριέρα στο χώρο, αλλά και ερασιτεχνών φωτογράφων που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν την αισθητική και την τεχνική τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ