Σχολή Υγείας

Η Σχολή Υγείας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει στους νέους σπουδαστές και σπουδάστριες προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης υψηλού επιπέδου σε έναν κλάδο με υψηλά ποσοστά απορρόφησης από την αγορά εργασίας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Βιομηχανία των Φαρμάκων και Καλλυντικών αναδεικνύεται σε μια από τις πλέον κερδοφόρες αγορές με εξαιρετικές προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης. Η ειδικότητα Τεχνικός Φαρμάκων Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων προετοιμάζει επαγγελματίες με ολοκληρωμένες θεωρητικές γνώσεις και ικανότητα να εκτελέσουν πρακτικές εφαρμογές στην εργαστηριακή και βιομηχανική παραγωγική διαδικασία προϊόντων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φυσικοθεραπεία στο ΙΕΚ Όμηρος σημαίνει σπουδές σε υπερσύγχρονα εργαστήρια, εξασφαλισμένη Πρακτική Άσκηση στα κορυφαία φυσικοθεραπευτήρια και κέντρα αποκατάστασης στην Αττική και τη Θεσσαλία και δεξιότητες που επιτρέπουν την επαγγελματική αποκατάσταση σε έναν ανταγωνιστικό τομέα με πολύ υψηλή απορρόφηση από την αγορά εργασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Τμήμα Νοσηλευτικής στο ΙΕΚ Όμηρος προετοιμάζει επαγγελματίες νοσηλευτές και νοσηλεύτριες που μπορούν να εργαστούν σε έναν απαιτητικό τομέα υψηλής ευθύνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι σπουδές στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του ΙΕΚ Όμηρος προετοιμάζουν βοηθούς Διαιτολόγων και Συμβούλων Διατροφής. Πρόκειται για ένα επάγγελμα με πολύ υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η εργοθεραπεία είναι μια ανερχόμενη ειδικότητα στον τομέα των παραϊατρικών επαγγελμάτων με μεγάλη ζήτηση από την αγορά εργασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα Φαρμακεία έχουν εξελιχθεί από σημεία πώλησης εξειδικευμένων προϊόντων σε καταστήματα που προσφέρουν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων: συμβατικά φάρμακα, ομοιοπαθητικά, καλλυντικά, προϊόντα ομορφιάς κ.ά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι σπουδές Ακτινολογίας στο ΙΕΚ Όμηρος καταρτίζουν επαγγελματίες Βοηθούς Ραδιολογίας και Ακτινολογίας οι οποίοι θα δραστηριοποιηθούν σε έναν κλάδο της Υγείας που θα γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων αποτελεί βασικό στέλεχος σε μικροβιολογικά και βιοχημικά εργαστήρια. Σε συνεργασία με τους ιατρούς-μικροβιολόγους επεξεργάζεται ιατρικές εξετάσεις, χειρίζεται εξειδικευμένο εξοπλισμό και εξυπηρετεί τους πελάτες που επισκέπτονται το κέντρο για μικροβιολογικές, βιοχημικές ή άλλες εργαστηριακές εξετάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το επάγγελμα του Διασώστη – Πλήρωμα Ασθενοφόρου έχει ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις και με πολύ μεγάλη επαγγελματική αποκατάσταση, καθώς επίσης και με μεγάλη ηθική ικανοποίηση, αφού συμβάλλει σημαντικά στη διάσωση και προστασία της ανθρώπινης ζωής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ