Νέα
Νέα
Η Σχολή Μαγειρικής μέλος του World Association of Chefs’ Societies
Οι σπουδαστές Μαγειρικής ενισχύουν σημαντικά το βιογραφικό τους
Έχοντας ως βάση την τεράστια εμπειρία των καθηγητών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στον τομέα “Τουρισμού και Επισιτισμού” και τα υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής στο Κέντρο της Αθήνας, στον Πειραιά και τη Λάρισα, το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει πιστοποιημένα Σεμινάρια Μαγειρικής.
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δύο επιλογές παρακολούθησης:
Το ταχύρρυθμο πρόγραμμα Α’ Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής απευθύνεται σε αρχάριους και νεοεισερχόμενους στον τομέα.
Το ταχύρρυθμο πρόγραμμα Β΄ Μαγειρικής απευθύνεται σε αρχάριους βοηθούς και επαγγελματίες στον τομέα της μαγειρικής.
Ανάλογα με τη συμμετοχή διοργανώνονται τρίωρα σεμινάρια “Open Kitchen” που ουσιαστικά αποτελούν γευστικά ταξίδια στους μεγαλύτερους γαστρονομικούς προορισμούς: