Σχολή Ομορφιάς

Η Σχολή Ομορφιάς προσφέρει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης υψηλού επιπέδου σε έναν κλάδο με υψηλά ποσοστά απορρόφησης από την αγορά εργασίας.

Τα επαγγέλματα του τομέα ομορφιάς συνδυάζουν την επαγγελματική αποκατάσταση με τη δημιουργικότητα και την ευελιξία στην επαγγελματική σταδιοδρομία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Σχολή Κομμωτικής του ΙΕΚ Όμηρος απευθύνεται σε νέους ανθρώπους που θέλουν να καταρτιστούν σε υψηλό επίπεδο σε ένα επάγγελμα που θα τους επιτρέψει να εκφράσουν τη δημιουργικότητά και να αποκτήσουν ένα δίπλωμα που προσφέρει πλήρη Επαγγελματικά Δικαιώματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

To θεατρικό μακιγιάζ και κόμμωση είναι μια ειδικότητα που κερδίζει συνεχώς έδαφος στον χώρο της Μόδας, της Τηλεόρασης και του Θεάτρου. Πρακτορεία Μοντέλων, Θεατρικές και Τηλεοπτικές παραγωγές, Περιοδικά Μόδας, Φωτογράφοι αναζητούν επαγγελματίες με γνώσεις Μακιγιάζ, Κομμωτικής, Ενδυματολογίας και Ειδικών Κατασκευών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ειδικότητα της Ποδολογίας ασχολείται πρωτίστως με την Αισθητική των Άκρων , αλλά και την υγιεινή και αποκατάσταση δυσλειτουργιών του άκρου πόδα. Τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιαστεί μεγάλη εξέλιξη στην ειδικότητα καθώς ο Αισθητικός Ποδολογίας και Καλλωπισμού Νυχιών είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας που απουσίαζε από τον χώρο των κοινωνικών υπηρεσιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να μάθεις τα μυστικά του Μακιγιάζ, της Αισθητικής και της Κοσμητολογίας δίπλα σε κορυφαίους επαγγελματίες; Οι σπουδάστριες και σπουδαστές της σχολής Αισθητικής του ΙΕΚ Όμηρος του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έχουν την τύχη να κάνουν τα πρώτα τους βήματα δίπλα σε επαγγελματίες και beauty therapists υψηλού επιπέδου για να ακολουθήσουν ένα ελκυστικό επάγγελμα με υψηλές απολαβές όπως είναι αυτό της αισθητικού προσώπου και της μακιγιέζ (Make-up-artist).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το μακιγιάζ είναι η τέχνη της μεταμόρφωσης που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του προσώπου και του σώματος και εξαφανίζει τις ατέλειες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ανάγκη για βελτίωση της εξωτερικής μας εικόνας μέσω της αισθητικής αποτελεί μέθοδο πρόληψης παθήσεων η οποία μπορεί να ισορροπήσει τόσο το ενδοκρινολογικό, όσο και το νευροψυχιατρικό  και ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Το πληρέστερο σεμινάριο Αισθητικής & Παραϊατρικών Εφαρμογές στην Ελλάδα απαντάει σε αυτές τις ανάγκες!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η αναβίωση των τεχνικών του παραδοσιακού κουρέα αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα τάση στην περιποίηση των μαλλιών και του προσώπου του σύγχρονου άνδρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η κομμωτική είναι ένα σύγχρονο, δημιουργικό και κερδοφόρο επάγγελμα. Ένας επαγγελματίας κομμωτής πρέπει να έχει πιστοποιημένες γνώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το τατουάζ ή δερματοστιξία είναι μια μορφή τροποποίησης του σώματος με την τεχνική της εισαγωγής ανεξίτηλου μελανιού στο χόριο στρώμα του δέρματος με σκοπό την αλλαγή του χρώματός του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ