Σχολή Ομορφιάς

Η Σχολή Ομορφιάς προσφέρει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης υψηλού επιπέδου σε έναν κλάδο με υψηλά ποσοστά απορρόφησης από την αγορά εργασίας.

Τα επαγγέλματα του τομέα ομορφιάς συνδυάζουν την επαγγελματική αποκατάσταση με τη δημιουργικότητα και την ευελιξία στην επαγγελματική σταδιοδρομία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Σχολή Κομμωτικής του ΙΕΚ Όμηρος απευθύνεται σε νέους ανθρώπους που θέλουν να καταρτιστούν σε υψηλό επίπεδο σε ένα επάγγελμα που θα τους επιτρέψει να εκφράσουν τη δημιουργικότητά και να αποκτήσουν ένα δίπλωμα που προσφέρει πλήρη Επαγγελματικά Δικαιώματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ειδικότητα της Ποδολογίας ασχολείται πρωτίστως με την Αισθητική των Άκρων , αλλά και την υγιεινή και αποκατάσταση δυσλειτουργιών του άκρου πόδα. Τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιαστεί μεγάλη εξέλιξη στην ειδικότητα καθώς ο Αισθητικός Ποδολογίας και Καλλωπισμού Νυχιών είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας που απουσίαζε από τον χώρο των κοινωνικών υπηρεσιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να μάθεις τα μυστικά του Μακιγιάζ, της Αισθητικής και της Κοσμητολογίας δίπλα σε κορυφαίους επαγγελματίες; Οι σπουδάστριες και σπουδαστές της σχολής Αισθητικής του ΙΕΚ Όμηρος του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έχουν την τύχη να κάνουν τα πρώτα τους βήματα δίπλα σε επαγγελματίες και beauty therapists υψηλού επιπέδου για να ακολουθήσουν ένα ελκυστικό επάγγελμα με υψηλές απολαβές όπως είναι αυτό της αισθητικού προσώπου και της μακιγιέζ (Make-up-artist).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο τομέας Ομορφιάς των ΣΧΟΛΩΝ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας, διοργανώνει Masterclass & Workshop από την Claire Dimopoulou.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες τις δεξιότητες και την εξειδίκευση που απαιτούνται για τη δημιουργία δύο διαφορετικών εμφανίσεων.

Η εξειδίκευση θα επέλθει μετά την παρουσίαση των εμφανίσεων, με τη συμμετοχή των ατόμων στο workshop υπό την επίβλεψη της εισηγήτριας.

Μέσω πρακτικών δειγμάτων και εκπαιδευτικών οδηγιών, οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στη δημιουργία δύο διαφορετικών εμφανίσεων και θα αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις για να εξυπηρετούν τις ανάγκες των πελατών με επιδεξιότητα και επαγγελματισμό. Θα αποκτήσουν εμπειρία τόσο σε πελατειακές όσο και σε δημιουργικές εμφανίσεις.

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε αυτή τη σελίδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το μακιγιάζ είναι η τέχνη της μεταμόρφωσης που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του προσώπου και του σώματος και εξαφανίζει τις ατέλειες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ανάγκη για βελτίωση της εξωτερικής μας εικόνας μέσω της αισθητικής αποτελεί μέθοδο πρόληψης παθήσεων η οποία μπορεί να ισορροπήσει τόσο το ενδοκρινολογικό, όσο και το νευροψυχιατρικό  και ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Το πληρέστερο σεμινάριο Αισθητικής & Παραϊατρικών Εφαρμογές στην Ελλάδα απαντάει σε αυτές τις ανάγκες!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η αναβίωση των τεχνικών του παραδοσιακού κουρέα αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα τάση στην περιποίηση των μαλλιών και του προσώπου του σύγχρονου άνδρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η κομμωτική είναι ένα σύγχρονο, δημιουργικό και κερδοφόρο επάγγελμα. Ένας επαγγελματίας κομμωτής πρέπει να έχει πιστοποιημένες γνώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ