Τεχνικά Επαγγέλματα

Τα Τεχνικά Επαγγέλματα αποτελούν μια ομάδα προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης υψηλού επιπέδου σε ειδικότητες που έχουν να κάνουν με τη Μηχανολογία, την Τεχνολογία και τους Αυτοματισμούς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

To ΙΕΚ Όμηρος επενδύει στη δημιουργία επαγγελματιών με ένα σύγχρονο και πλήρες ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών στην ειδικότητα Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και Κλιματισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

To ΙΕΚ Όμηρος επενδύει στη δημιουργία επαγγελματιών με ένα σύγχρονο και πλήρες ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών στην ειδικότητα Τεχνικός Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

To ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ επενδύει στη δημιουργία επαγγελματιών με ένα σύγχρονο και πλήρες ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών στην ειδικότητα Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εάν σου αρέσουν τα συνεργεία, τα εργαλεία, τα αυτοκίνητα και οι μηχανές, και ονειρεύεσαι να γίνεις μηχανικός αυτοκινήτων, η ειδικότητα Τεχνικός Μηχανοτρονικής Οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και σκαφών αναψυχής) είναι αυτό που σου ταιριάζει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γλώσσα προγραμματισμού Arduino, Internet of Things, γνώσεις για τα συστήματα ψηφιακού αυτοματισμού και για τα «έξυπνα» συστήματα αυτόματου ελέγχου σε κατοικίες (Smart Home) ή σε βιομηχανίες δεν θα αποκτήσεις σε πολλές σχολές.  Ο Τεχνικός Αυτοματισμών είναι ο εξειδικευμένος επαγγελματίας που εγκαθιστά και επισκευάζει παντός φύσεως προγραμματιζόμενες συσκευές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Εκπαιδευτής Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής καταρτίζεται σε ένα επάγγελμα που απαιτεί τεχνικές και επικοινωνιακές ικανότητες, υπευθυνότητα και γνώσεις σε νομικά και πρακτικά θέματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ