Εφαρμοσμένες Τέχνες

Ο Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών προσφέρει ειδικότητες που συνδυάζουν το καλλιτεχνικό ταλέντο και τη δημιουργικότητα με την τεχνική γνώση.

Τα επαγγέλματα του τομέα απευθύνονται σε νέους ανθρώπους που διαθέτουν ταλέντο και δημιουργικότητα και επιθυμούν να τα αναδείξουν επαγγελματικά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

To ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ επενδύει στη δημιουργία επαγγελματιών με ένα σύγχρονο και πλήρες ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών στην ειδικότητα Τεχνικός Συντήρησης Έργων Τέχνης & Αρχαιοτήτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O γραφίστας πρέπει, εκτός από ταλέντο, να διαθέτει άρτια κατάρτιση πάνω στην σύγχρονη τεχνολογία και τις εφαρμογές του κλάδου των γραφικών τεχνών και των πολυμέσων. Βασική του δραστηριότητα είναι η έντυπη και ηλεκτρονική σχεδίαση επικοινωνιακού υλικού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3Animator είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας που συνδυάζει τον προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών με τον σχεδιασμό εικόνας σε ψηφιακά μέσα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι σπουδές Αρχιτεκτονικής Διακόσμησης στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ απευθύνονται σε ανθρώπους με αισθητικές ανησυχίες, ξεχωριστή ματιά στα πράγματα και ταλέντο να μεταμορφώνουν το χώρο που τους περιβάλλει χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς ανάμεσα στην ομορφιά και τη λειτουργικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Σχεδιαστής Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής (σσ Δομικός) είναι ένας επαγγελματίας του κλάδου των κατασκευών. Ως βοηθός του Πολιτικού Μηχανικού αναλαμβάνει θέσεις ευθύνης σε κατασκευαστικές εταιρείες που κατασκευάζουν κτήρια, οδικά έργα, αθλητικές και άλλες υποδομές (πχ γέφυρες, φράγματα κλπ).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ