Εφαρμοσμένες Τέχνες

Ο Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών προσφέρει ειδικότητες που συνδυάζουν το καλλιτεχνικό ταλέντο και τη δημιουργικότητα με την τεχνική γνώση.

Τα επαγγέλματα του τομέα απευθύνονται σε νέους ανθρώπους που διαθέτουν ταλέντο και δημιουργικότητα, στοιχεία αναπόσπαστα στις Εφαρμοσμένες Τέχνες, τα οποία θέλουν να αναδείξουν επαγγελματικά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O γραφίστας πρέπει, εκτός από ταλέντο, να διαθέτει άρτια κατάρτιση πάνω στην σύγχρονη τεχνολογία και τις εφαρμογές του κλάδου των γραφικών τεχνών και των πολυμέσων. Βασική του δραστηριότητα είναι η έντυπη και ηλεκτρονική σχεδίαση επικοινωνιακού υλικού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3Animator είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας που συνδυάζει τον προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών με τον σχεδιασμό εικόνας σε ψηφιακά μέσα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι σπουδές Αρχιτεκτονικής Διακόσμησης (Interior Design) στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ απευθύνονται σε ανθρώπους με αισθητικές ανησυχίες, ξεχωριστή ματιά στα πράγματα και ταλέντο να μεταμορφώνουν το χώρο που τους περιβάλλει χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς ανάμεσα στην ομορφιά και τη λειτουργικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ