ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Αμειβομένη Πρακτική Άσκηση για Σπουδαστές ΙΕΚ

Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας

H απόφαση του Υπουργείου Παιδείας

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, από τον Οκτώβριο του 2021, η πρακτική άσκηση των καταρτιζόμενων στα ΙΕΚ δύναται να είναι επιδοτούμενη και να χρηματοδοτείται από εθνικούς ή ενωσιακούς πόρους μέσω του φορέα υλοποίησης του έργου.

Το πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης IEK (αφορά σπουδαστές και αποφοίτους των ΙΕΚ) αναβαθμίζει περαιτέρω τις Σπουδές στα ΙΕΚ και ενισχύει τη σύνδεση των αποφοίτων με την αγορά εργασίας.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έχει εξασφαλίσει υψηλές συνεργασίες με κορυφαίους επαγγελματίες και ένα ευρύ δίκτυο επιχειρήσεων σε όλους τους κλάδους, που αφορούν οι 80+ ειδικότητες μας.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι σύμφωνα με τη μοναδική επίσημη έρευνα της εταιρείας δημοσκοπήσεων ALCO, 9 στους 10 αποφοίτους του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έχουν ήδη ενταχθεί στην αγορά εργασίας, ενώ το 88% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι το κύρος του ΙΕΚ Όμηρος βοήθησε στην ανεύρεση εργασίας.

Δείτε αναλυτικά τους Τομείς Σπουδών:

Ημέρες Καριέρας 2021 

To ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ για άλλη μια χρονιά κάνει τη διαφορά, αξιοποιώντας τα τελευταία ψηφιακά εργαλεία για την διαδικτυακή διοργάνωση των ημερών καριέρας για τους σπουδαστές στους τομείς Τουρισμού, Επισιτισμού, Ομορφιάς, Υγείας, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομίας σε Αθήνα, Πειραιά και Λάρισα.

Στελέχη της αγοράς, εκπροσωπώντας πάνω από 270 τουριστικές επιχειρήσεις αναζήτησαν τους νέους συνεργάτες τους ανάμεσα στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η προσέλκυση ενός τόσο μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας, αποτελεί καρπό της πολύ σκληρής και ποιοτικής δουλειάς μας, ώστε οι σπουδαστές μας να προετοιμαστούν σωστά για να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις στην απαιτητική αγορά εργασίας.

Ενδεικτικά συμμετείχαν: Grecotel, Blue Lagoon, Sani/Ikos Group, Zeus, Costa Navarino, Atlantica Hotels & Resorts, Blue Oceanic Hotel AE και πολλοί ακόμα Όμιλοι που γνωρίζουν το υψηλό επίπεδο
γνώσεων των σπουδαστών μας και κάθε χρόνο επιλέγουν τους καλύτερους.

Οι σπουδαστές μας είχαν την ευκαιρία να προωθήσουν το βιογραφικό τους, να δώσουν συνεντεύξεις και να πραγματοποιήσουν το πρώτο βήμα για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εξακολουθεί να παραμένει στην κορυφή, ακόμα και εν καιρώ πανδημίας, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι διατηρεί μοναδικές διασυνδέσεις με τα μεγαλύτερα ονόματα της αγοράς.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111