Ο σπουδαιότερος Εκπαιδευτικός Όμιλος της χώρας, με παρουσία 8 δεκαετιών στην εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση προσφέρει τμήματα εκμάθησης  Αγγλικών για όλα τα επίπεδα.

Με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (σύγχρονα και ασύγχρονα), που δεν περιορίζει χρονικά και γεωγραφικά την πλειοψηφία των υποψήφιων σπουδαστών και με ένα άρτιο οργανωμένο σύστημα παρακολούθησης παρέχοντας: 

  • πιστοποιημένοι εκπαιδευτές με πλούσια εμπειρία  
  • υψηλής ευκρίνειας video  
  • διαδραστικός τρόπος διδασκαλίας 
  • σύστημα υποστήριξης όλο τον χρόνο από το helpdesk@omiros.gr 

 

Δημιουργούμε την απόλυτη εμπειρία μάθησης, οδηγώντας με σιγουριά στη γνώση και την κατανόηση της ξένης γλώσσας της επιλογής σας, και βέβαια στην απόκτηση διπλώματος πιστοποίησης. 

Επιλέξτε τη γλώσσα και το πακέτο προσφοράς που σας ταιριάζει μιλώντας με έναν σύμβουλο. 

Με τη σιγουριά και την ασφάλεια του σπουδαιότερου Εκπαιδευτικού Ομίλου της χώρας. 

Μάθε την πιο διαδεδομένη γλώσσα παγκοσμίως, αποκτώντας γνώσεις που μπορούν να σε οδηγήσουν σε πιστοποίηση Α1/Α2. 

Με τη μέθοδο της σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκατάρτισης, διαδραστικά και με τη φυσική παρουσία του καθηγητή, αξιοποιώντας τις τεραστιες δυνατότητες του ολοκληρωμένου portal που διαθέτουμε. 

Σύγχρονο οπτικοακουστικό υλικό, που συμπληρώνεται με υψηλής ευκρίνειας Video, case studies, άκρως διδακτικά παραδείγματα και ένα σύστημα αμεσης εξυπηρέτησης από το helpdesk@omiros.gr, δημιουργεί την απόλυτη εμπειρία μάθησης. 

Σε σύντομο χρονικό διάστημα (έως και 8 μήνες) θα είστε έτοιμοι να επικοινωνήσετε και να δικεδικήσετε, ακόμη και μια πιστοποίηση των γνώσεών σας, με τη σιγουριά και την εγγύηση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ 

 

Μάθε σε τμήματα ενηλίκων την Αγγλική Γλώσσα, με τη μορφή της εξ αποστάσεως φοίτησης, που οδηγεί στην απόκτηση των δημοφιλών διπλωμάτων Β1/Β2. 

Σύγχρονο οπτικοακουστικό υλικό, που συμπληρώνεται με υψηλής ευκρίνειας Video, case studies, άκρως διδακτικά παραδείγματα και ένα σύστημα αμεσης εξυπηρέτησης από το helpdesk@omiros.gr, δημιουργεί την απόλυτη εμπειρία μάθησης. 

  • Αποδεδειγμένα ο ΟΜΗΡΟΣ αποτελεί το πιο αναγνωρίσιμο brand στην Ελλάδα, στις ξένες γλώσσες, καθώς έχει διαχρονικά εκπαιδεύσει, στην Αγγλική γλώσσα και σε κάθε επίπεδο, χιλιάδες υποψηφίους.
  • Σε όλη την Αθήνα και την Ελλάδα, το όνομα ΟΜΗΡΟΣ έχει συνδεθεί με την εκμάθηση ξένων γλώσσων και την αξιοπιστια στην επίτευξη του στόχου της κατάρτισης και της πιστοποίησης.
  • Στα σύγχρονα δεδομένα, που απαιτούν ευελιξία και σιγουριά ως προς την εκπαίδευση κάθε είδους, ο ΟΜΗΡΟΣ έρχεται να βεβαιώσει ότι αποτελεί την ασφαλή λύση για κάθε ενήλικα, υπό οποιδήποτε συνθήκη και προϋπόθεση.