ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Ξεχωρίσαμε στο Top Gaming event της Αθήνας

Ambassadors της σχολής στο φετινό Gameathlon ήταν οι Lucid Ferret

Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, τα 10 στρέμματα του Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστηρίου Φαλήρου «Tae Kwon Do» μετατράπηκαν στον μεγαλύτερο πυρήνα gaming, τεχνολογίας, eSports και pop/cult κουλτούρας της Αθήνας χάρη στο Gameathlon.

Για ακόμη μια χρονιά το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ήταν εκεί και προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων επισκεπτών στο περίπτερό του: με τεχνολογική καινοτομία, τετράποδες εκπλήξεις, πρωτότυπες ιδέες και τα πιο cool παιχνίδια κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η Σχολή Πληροφορικής και Νέων τεχνολογιών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ξεχώρισε μακράν του δεύτερου καθώς είναι η μοναδική που υλοποιεί Projects Ρομποτικής και διαθέτει πλατφόρμες σχεδιασμού παιχνιδιών τελευταίας τεχνολογίας, Unreal Engine και Unity. Απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στον ΟΜΗΡΟ το VR και AR Game που σχεδίασε και παρουσίασε στην έκθεση ο νεαρός σπουδαστής Andrei Alexandru.

Με μια μάσκα εικονικής πραγματικότητας, ο παίκτης μεταφέρεται σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν τα zombie και προσπαθεί να σώσει τη ζωή του. Ο παίκτης που νικάει τον τρομακτικό εχθρό αφήνει τη μάσκα VR και ξεκινάει ένα παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας: κρατάει ένα χαρτί μπροστά στην οθόνη ενός laptop και προσπαθεί να βγει από τον λαβύρινθο!

Youtubers, Influencers, Pro Gamers και δημοφιλείς περσόνες ανέβηκαν στο stage προσφέροντας ένα μοναδικό infotainment show. Η ομάδα του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ παρουσίασε το παιχνίδι της στο 360 stage και εντυπωσίασε τους επισκέπτες και εκθέτες του Gameathlon με την ενέργεια και τη δουλειά της.

Last but not least: ambassadors της σχολής στο φετινό Gameathlon ήταν οι Lucid Ferret, οι κατά κόσμον Παύλος Αληφραγκής και ο Αλέξανδρος Ελευθερίου, δύο νέοι επιτυχημένοι gaming developers, που έχουν δημιουργήσει το πρωτότυπο παιχνίδι RUM RAM σε πλατφόρμα Unreal Engine!

Περάσαμε ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο, παίξαμε video games, συνεργαστήκαμε, διασκεδάσαμε και επιβεβαιώσαμε αυτό που γνωρίζουμε: είμαστε η μοναδική σχολή που διαθέτει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης τόσο υψηλού επιπέδου στην Πληροφορική και τις Νέες Τεχνολογίες!

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111