ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Larissa Fashion Show 2024

Λάμψη και Κομψότητα στην πασαρέλα

Λάμψη & Κομψότητα στο Fashion Show των Σχολών ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Fashion Show των Σχολών Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας για την ακαδημαϊκή χρονιά 2023-24, μαγεύοντας τους παρευρισκόμενους με την απαράμιλλη αισθητική και δημιουργικότητα που επιδείχθηκε.

Το εντυπωσιακό αυτό event επιμελήθηκε και παρουσίασε ο τομέας Ομορφιάς.

Οι σπουδαστές των τμημάτων Αισθητικής, Επαγγελματικού Μακιγιάζ, Ονυχοπλαστικής, Κομμωτικής και Styling ανέλαβαν να προετοιμάσουν και να παρουσιάσουν 11 εντυπωσιακά μοντέλα. Δύο από αυτά ξεχώρισαν ιδιαίτερα, παρουσιάζοντας το απαιτητικό θέμα «Νύφη 2024», κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τη λεπτομέρεια και την πρωτοτυπία τους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών τους, οι σπουδαστές επιμελήθηκαν κάθε λεπτομέρεια των μοντέλων τους, αναδεικνύοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Τα δημιουργήματά τους κέρδισαν τον θαυμασμό και το θερμό χειροκρότημα των θεατών που κατέκλυσαν την πασαρέλα του Aegean College Λάρισας για το Fashion Show 2024.

Το Fashion Show των Σχολών ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός για την πόλη, προσελκύοντας κάθε χρόνο εξέχουσες προσωπικότητες και επαγγελματίες από την ευρύτερη περιοχή.

Τα κινητά τηλέφωνα δεν σταμάτησαν να καταγράφουν τις λαμπερές στιγμές του show, με τα πανέμορφα μοντέλα ντυμένα από την εταιρεία Koresho με παπούτσια από την Tsakiris Mallas και κοσμήματα με τις δημιουργίες του κοσμηματοπωλείου Gazepi. Τα εκλεκτά εδέσματα από τον Τομέα Γαστρονομίας και τα εκλεκτά cocktails από το Las Ramblas Breakfast and Coffee Brewers προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.

Στο τέλος της εκδήλωσης, η αίθουσα γέμισε με γέλια, χαρά και συναισθήματα επιτυχίας, με το προσωπικό και τους σπουδαστές των Σχολών ΟΜΗΡΟΣ να ανταλλάσσουν συγχαρητήρια και να υπόσχονται ακόμη μεγαλύτερες δράσεις για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά.

Η πιο συγκινητική στιγμή του show ήταν όταν το ακαδημαϊκό προσωπικό του τομέα Ομορφιάς και οι σπουδαστές αγκαλιασμένοι με τα μοντέλα τους φωτογραφήθηκαν, αποτυπώνοντας τη χαρά και την επιτυχία τους.

Οι Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας αποτελεί τη μεγαλύτερη σχολή Ομορφιάς στη Θεσσαλία, προσφέροντας πληθώρα ταχύρρυθμων, εξειδικευμένων και ολοκληρωμένων διετών προγραμμάτων σπουδών. Η ποιοτική υπεροχή του βασίζεται στην άρτια εκπαίδευση των σπουδαστών-αποφοίτων του, στις ισχυρές συνεργασίες με επιχειρήσεις του κλάδου, στους εξειδικευμένους καθηγητές και στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του.

Ο χώρος της Ομορφιάς εξελίσσεται. Εσύ, θα ακολουθήσεις;

Κλείσε ΣΗΜΕΡΑ ραντεβού με έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Εκπαίδευσης σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα ή Πειραιά και εξασφάλισε Προνομιακά Δίδακτρα στα Νέα Τμήματα Οκτωβρίου 2024.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111