ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Ημέρες Καριέρας 2024

Το πρώτο βήμα για μία επιτυχημένη σταδιοδρομία

Ημέρες Καριέρας 2024: Προοπτικές & Επαγγελματική Ανέλιξη

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ολοκληρώθηκαν οι Ημέρες Καριέρας 2024 που διοργάνωσε με επιτυχία ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ. Η εκδήλωση αποτέλεσε έναν σημαντικό πυλώνα συνάντησης μεταξύ σπουδαστών και κορυφαίων εκπροσώπων εκατοντάδων επιχειρήσεων από κάθε κλάδο, προσφέροντας πολύτιμες ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης και αναζήτησης καριέρας για τους συμμετέχοντες.

Οι σπουδαστές είχαν την εξαιρετική ευκαιρία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους από πολυεθνικές εταιρείες, κορυφαίους επιχειρηματίες και ειδικούς στον τομέα τους. Αυτή η επαφή ήταν πολύτιμη, καθώς οι σπουδαστές μπόρεσαν να εξερευνήσουν τις δυνατότητες και τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, να διερευνήσουν πιθανές ευκαιρίες καριέρας και να αντλήσουν εμπειρίες και συμβουλές από επαγγελματίες με πολυετή πείρα.

Σε αυτή τη διοργάνωση, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ επέδειξε για μία ακόμη φορά τη δέσμευσή του στην παροχή ολοκληρωμένης εκπαίδευσης και υποστήριξης στους σπουδαστές του. Μέσω των Ημερών Καριέρας, παρέχεται η δυνατότητα στους σπουδαστές να αντιληφθούν την πραγματική δυναμική της αγοράς εργασίας και να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να προωθήσουν την επαγγελματική τους πορεία με αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ συνεχίζει την πορεία του αφοσιώνοντας προσπάθειες για την εξέλιξη και την ενίσχυση της σχέσης μεταξύ Εκπαίδευσης και Αγοράς Εργασίας. Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς, με στόχο την ενίσχυση της επαγγελματικής ανάπτυξης και τη διευκόλυνση της εύρεσης εργασίας για τους αποφοίτους.

Συνοπτικά, οι Ημέρες Καριέρας 2024 ήταν μια ακόμη απόδειξη της δέσμευσης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ για την παροχή υψηλής ποιότητας Εκπαίδευσης και υποστήριξης προς τους σπουδαστές του, προετοιμάζοντάς τους για μια επιτυχημένη και ικανοποιητική καριέρα στο μέλλον.

Δείτε στιγμιότυπα!

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111