ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Στρατηγική Συνεργασία με την TES COSMETICS

Αποτελεσματική Εκπαίδευση & Επαγγελματική Κατάρτιση

Στρατηγική Συνεργασία με την TES COSMETICS

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και η TES COSMETICS, ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την αποτελεσματική εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση του τομέα Ομορφιάς. 

Απώτερος στόχος αυτής της επωφελούς συνέργειας είναι η προώθηση εναλλακτικών μεθόδων εκπαίδευσης, καθώς και η βελτίωση του επιπέδου εργαστηριακής κατάρτισης των σπουδαστών στις ειδικότητες, Ειδικός Μακιγιάζ & Αισθητικής, Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας – Καλλωπισμού Νυχιών & Ονυχοπλαστικής, Τεχνικός Κομμωτικής, Τεχνικός Θεατρικού Μακιγάζ & Θεατρικών Κομμώσεων, με σκοπό να προσφέρονται από κοινού, ημερίδες, διαλέξεις και σεμινάρια με θέμα την ομορφιά και τις τεχνικές περιποίησης από τους ειδικούς της εταιρείας, που θα απευθύνονται σε σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. 

Φιλοσοφία του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, αποτελεί η προσφορά εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών, προσαρμοσμένων, στις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στη διεθνή αγορά εργασίας. Δεν είναι τυχαίο ότι σε ποσοστό άνω του 90% οι απόφοιτοι της σχολής εργάζονται στον τομέα των σπουδών τους, σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε η γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων και ερευνών, ALCO. 

Η εταιρεία TES COSMETICS είναι επίσημος διανομέας των προϊόντων ALFAPARF MILANO PROFESSIONAL στην Ελλάδα και προσανατολίζεται στην εμπορία και τη διανομή προϊόντων υψηλής ποιότητας, με σκοπό τη μέγιστη ικανοποίηση και εκπαίδευση του κοινού. Η ποιότητα των προϊόντων και η καινοτόμος εκπαίδευση των συνεργατών της, είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιων μελετών για την επιλογή των πιο σύγχρονων υλικών νέας τεχνολογίας, γεγονός που συνετέλεσε ώστε η TES COSMETICS να καθιερωθεί στον χώρο της Ομορφιάς. 

Τέλος, η TES COSMETICS, σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης Εργασίας, θα προσφέρει στους αποφοίτους του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, επαγγελματικές ευκαιρίες, μέσα από τη συμμετοχή στον θεσμό των Ημερών Καριέρας, στον οποίο οι σπουδαστές των συναφών προγραμμάτων και ειδικοτήτων, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από συνέντευξη και να επιλεγούν για να καλύψουν μία από τις θέσεις πρακτικής άσκησης αλλά και εργασίας που θα είναι διαθέσιμες σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρείας. 

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111