ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Ημέρες Καριέρας 2023 σε Θεσσαλονίκη & Λάρισα

Το πρώτο βήμα για μία επιτυχημένη σταδιοδρομία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Ημέρες Καριέρας στον Εκπαιδευτικό Όμιλο "ΟΜΗΡΟΣ" σε Θεσσαλονίκη & Λάρισα.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της εκδήλωσης «Ημέρες Καριέρας» οι οποίες διεξήχθησαν στις 7, 9 και 10 Μαρτίου 2023, στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ, σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα. 

Η συμμετοχή τόσο των επιχειρήσεων όσο και των σπουδαστών, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθώς στη δράση, συμμετείχαν επιχειρήσεις και φορείς από όλο το φάσμα της αγοράς, προερχόμενοι από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας διαφορετικές θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης στους σπουδαστές και αποφοίτους, οι οποίοι στη συνέχεια πραγματοποιήσαν συνεντεύξεις με υποψηφίους εργοδότες. 

Το πρόγραμμα των Ημερών Καρίερας, περιελάμβανε μεταξύ άλλων, παρουσιάσεις εταιρειών, ενημερωτικά σεμινάρια και διαλέξεις, όπως η προετοιμασία για τη συνέντευξη, η γλώσσα του σώματος και η μορφοποίηση του βιογραφικού σημειώματος. 

Ο απολογισμός υπήρξε εξόχως θετικός σε μια σημαντικότατη διαδικασία του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, που επιβεβαιώνει την άρρηκτη σχέση με τις κορυφαίες επιχειρήσεις όλων των κλάδων, καθώς επισφραγίζει με τον πιο πειστικό τρόπο, τις προσδοκίες που δημιουργεί το μότο «Δημιουργεί Επαγγελματίες», σε σπουδαστές και αποφοίτους. 

Έρευνα ALCO: 9 στους 10 αποφοίτους του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έχουν ήδη ενταχθεί στην αγορά εργασίας.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111