ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Συμμετοχή του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

Εντυπωσιακή παρουσία στη Θεσσαλονίκη

Δυναμικό “παρών” του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στη Philoxenia 2022

Το IEK OMHΡΟΣ συμμετείχε στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, τη σημαντικότερη ελληνική διοργάνωση στο χώρο του τουρισμού, η οποία προσέλκυσε το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.  

Την έκθεση επίσης, επισκέφθηκαν οι σπουδαστές του τομέα Τουρισμού – Επισιτισμού οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα περίπτερα των εκθετών, να συναντήσουν και συνομιλήσουν με τους μελλοντικούς τους εργοδότες και να ενημερωθούν για τις παγκόσμιες τάσεις του κλάδου. 

Οι επισκέπτες καθημερινά και καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, είχαν την ευκαιρία να λάβουν αναλυτική και πλήρη ενημέρωση από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, για όλα τα προγράμματα σπουδών σε 12 τομείς και περισσότερες από 85 σύγχρονες ειδικότητες καθώς και τις προοπτικές εξέλιξής τους στη σύγχρονη αγορά εργασίας. 

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ συμμετέχει συνεχώς σε κορυφαίες επαγγελματικές διοργανώσεις, με σκοπό να εφοδιάσει τους σπουδαστές του με πραγματικές εμπειρίες, που θα τους κάνουν να ξεχωρίσουν στην ειδικότητά τους. 

Δείτε φωτογραφίες από την Έκθεση!

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111