ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Enes Kanter: Ο σταρ του NBA στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!

Αθλητισμός, ΝΒΑ και Ανθρώπινα Δικαιώματα

O Ενές Καντέρ στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στην Αθήνα!

Στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ στην Αθήνα βρέθηκε ο τουρκικής καταγωγής σταρ του ΝΒΑ Eνές Καντέρ Freedom. O γνωστός μπασκετμπολίστας και ακτιβιστής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα συνομίλησε για περίπου δύο ώρες με τους φοιτητές και απάντησε σε όλα τους τα ερωτήματα με χαμόγελο, υποστήριξε τη νεολαία και τη συμβούλευσε να μορφώνεται, να ενημερώνεται, ώστε να κάνει τον κόσμο καλύτερo.

Για εκείνον ήταν μια σημαντική ευκαιρία, όπως τόνισε, να γνωρίσει τη νέα γενιά της Ελλάδας. «Η αποστροφή για κάθε είδους μίσος, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, η ενσυναίσθηση και η αλληλεγγύη είναι κομβικοί παράγοντες προκειμένου να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον», τόνισε ο Ενές Καντέρ.

Ο Αθλητισμός, το ΝΒΑ, η κλιμάκωση της έντασης στην Ανατολική Μεσογείο και η καταπίεση εκατομμυρίων ανθρώπων στην Τουρκία από το αυταρχικό καθεστώς Ερντογάν και αλλού βρέθηκαν στο επίκεντρο μιας πολύ ενδιαφέρουσας συζήτησης σε μια κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων.

Ο Ενές Καντέρ απέσπασε αρκετές φορές το χειροκρότημα των φοιτητών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. Προτού φύγει ανανέωσε το ραντεβού του για την επόμενη φορά που θα επισκεφτεί την Ελλάδα.

“Διαδώστε το μήνυμα, την αγάπη και τη συμπόνια. Αν θέλετε να με βοηθήσετε, καταρχάς μορφωθείτε” δήλωσε ο Enes Kanter ( #enesfreedom) που χαρακτήρισε ως σημαντικότερη συνάντησή του στην Ελλάδα αυτή “με τα παιδιά”.

Φοιτητές και σπουδαστές εντυπωσιάστηκαν από την ευγένεια και τη μεγαλοψυχία του Τούρκου superstar. O ίδιος φωτογραφήθηκε σχεδόν με όλους τους παρευρισκόμενους και είχε σύντομη συζήτηση με τον πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ, κ. Νικόλαο Μακρυπλίδη.

Σημειώνεται ότι ο καλαθοσφαιριστής των Boston Celtics συνάντησε στην Ελλάδα μεταξύ άλλων τον πρόεδρο του Πασόκ Νίκο Ανδρουλάκη και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση!

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111