ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στο Athens Tattoo Expo 2022

Bodypainting: Medusa on fire, Kratos & Dragon

Μια ακόμη επιτυχημένη και άκρως εντυπωσιακή παρουσία για το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και το beauty school στο Athens Tattoo Expo, καταγράφηκε το τριήμερο 28ης έως 30 Οκτωβρίου.

Τρεις μέρες δημιουργικότητας, χρωμάτων και έντασης σε κάθε επίπεδο, συνοδεύτηκαν με τα αντίστοιχα υπέροχα καλλιτεχνήματα, από τους σπουδαστές/στριες του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση της κα. Γκουρογιάννη.

Την πρώτη μέρα η “Μέδουσα” δάμασε τις φλόγες, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των επισκεπτών της έκθεσης, κάνοντας viral το beauty crew του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και αναγκάζοντας ακόμη και έμπειρους tattoo artist να σταματήσουν στιγμιαία τη δική τους δημιουργία, για να την απολαύσουν επί τω έργω.

Το Σάββατο, μετά το αρχικό σάστισμα, οι επισκέπτες δε θα μπορούσαν να μην “υποταχθούν” πνευματικά στον παντοδύναμο “ΚΡΑΤΟΣ”. Ένα Bodypainting που συνδύαζε αντιφατικά συναισθήματα, αλλά σίγουρα εμβληματικό και ακατανίκητης ομορφιάς, που συνδυάστηκε με καταπληκτικό performing απο το μοντέλο μας.

Για την τελευταία ημέρα της έκθεσης, το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κράτησε το “δράκο” του. Μόνο που ο δικός άφηνε άναυδος τους θεατές του με την απαράμιλλη ομορφιά του, κάνοντας μικρούς και μεγάλους να θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έχει ταυτιστεί με την έκθεση – συνώνυμο της Τέχνης και της Δημιουργίας και θα συνεχίσει να αποδεικνύει με το Beauty School γιατί  αξίζει ο επισκέπτης να στρέψει το βλέμμα του στο περίπτερο μας, γεννώντας τη το ερέθισμα της εκπαίδευσης!

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111