ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Ο τομέας Ομορφιάς «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το Fashion Show 2023

Γιορτή μόδας & ομορφιάς στη Λάρισα

Ο τομέας Ομορφιάς «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το Fashion Show 2023

Με ένα φαντασμαγορικό show ολοκλήρωσε την Ακαδημαϊκή περίοδο 22-23 το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας, το οποίο επιμελήθηκε συνολικά ο Τομέας Ομορφιάς. 

Οι σπουδαστές των τμημάτων Αισθητικής/Επαγγελματικού Μακιγιάζ, Ονυχοπλαστικής, Κομμωτικής και βέβαια του Styling, ανέλαβαν και ολοκλήρωσαν επιτυχώς 22 άρτια μοντέλα, με 2 εξ αυτών να ντύνονται, με το άκρως απαιτητικό θέμα, «Νύφη 2023».  

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με την εποπτεία των καθηγητών τους, οι σπουδαστές επιμελήθηκαν λεπτομερώς τα μοντέλα, παρουσιάζοντας τα δημιουργήματά τους, που έκλεψαν της εντυπώσεις και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα, εκατοντάδων θεατών, στην διάσημη πλέον πασαρέλα του Aegean College Λάρισας, με το Catwalk 2023. 

Το Fashion Show του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας, που γίνεται θεσμός για την πόλη, τίμησαν με την παρουσία τους, εξέχουσες προσωπικότητες και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής, ενώ στη διάρκειά του, ανακοινώθηκαν νέες συνεργασίες, δώρα και ταξίδια για τους σπουδαστές του Τομέα και όχι μόνο, με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα και επευφημίες. 

Τα κινητά δε σταμάτησαν να αποθανατίζουν ούτε μια στιγμή κατά διάρκεια του show τα πανέμορφα μοντέλα που έντυσε το Must και κόσμησε η Cinderella the jewellery collection, με τα εδέσματα και τα ποτά από το Dot. Coffee να αποτελούν πόλο έλξης και με τη γαμήλια τούρτα να κλέβει τις εντυπώσεις. Καλλιτέχνημα της σχολής Ζαχαροπλαστικής. 

Στο τέλος του event γέλια και συναισθήματα χαράς και ευτυχίας, καθώς και η αίσθηση της επιτυχίας, κατέκλυσαν την αίθουσα, με σύσσωμο το στελεχιακό δυναμικό του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ να απονέμουν αμφίπλευρα εύσημα και να δίνουν υπόσχεση για μελλοντικές δράσεις και το ακαδημαϊκό έτος 23-24 που προβλέπεται λαμπρό.  

Χαρακτηριστικότερο όλων, η σκήνη στην ολοκλήρωση του show με το ακαδημαϊκό προσωπικό του Τομέα Ομορφιάς και τους σπουδαστές με τα μοντέλα τους, να χαρίζουν μια συγκλονιστικά όμορφη στιγμή, που αποτυπώθηκε στο φακό. Αγκαλιασμένοι και με το χαμόγελο της επιτυχίας!

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας αποτελεί στη Θεσσαλία τη μεγαλύτερη σχολή ομορφιάς, αριθμητικά, τόσο σε σπουδαστές, αλλά και σε προγράμματα σπουδών, ταχύρρυθμα, εξειδικευμένα και ολοκληρωμένα διετή. Η ποιοτική του υπεροχή έγκειται στην αναμφισβήτητη επάρκεια γνώσεων των σπουδαστών-αποφοίτων του, των συνεργασιών του με επιχειρήσεις του κλάδου, των επαγγελματιών – καθηγητών που αποτελούν την avant garde, και φυσικά των άριστα εξοπλισμένων και υπερσύγχρονων εργαστηρίων του.  

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111