ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Θεσσαλία: Μαγειρέψαμε για τα 100 χρόνια του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Γαστρονομικά εδέσματα - Εγκωμιαστικά σχόλια

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας μαγειρεύει για τα 100 χρόνια του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Τα 100 χρόνια παρουσίας του γιόρτασε το Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών (ΙΒΦΚ) – ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στη Λάρισα και από την εκδήλωση δε θα μπορούσε να λείπει ο σπουδαιότερος Εκπαιδευτικός Όμιλος Επαγγελματικής Κατάρτισης της Θεσσαλίας.

Ο τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, αποτελούμενος από σπουδαστές της Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, ανέλαβε τη δημιουργία γαστρονομικών εδεσμάτων, που απέσπασαν εγκωμιαστικά σχόλια από τους παρευρισκόμενους, βουλευτές του νομού, θεσμικούς παράγοντες αλλά και εργαζόμενους του σημαντικού οργανισμού.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποί μας ενημέρωναν για το έργο που επιτελούμε στη Θεσσαλία και δη στη Λάρισα, δέχθηκαν συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό των σπουδαστών μας, και προγραμματίστηκαν μελλοντικές ενέργειες με φορείς.
Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, σε κάθε πόλη και περιφέρεια που δραστηριοποιείται, με πνεύμα συνεργατικότητας και προσφοράς, θα συνεχίσει να συνεισφέρει, όχι μόνο εκπαιδευτικά, επισφραγίζοντας τους άρρηκτους δεσμούς του με την τοπική κοινωνία.
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση!

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111