ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Κορυφαία Συνεργασία με το Δίκτυο Καταστημάτων ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ

Μεγάλη στρατηγική συνεργασία του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΟΜΗΡΟΣ με το Δίκτυο Καταστημάτων ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΗΡΟΣ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για σύναψη συνεργασιών με διακεκριμένους επιστημονικούς και ερευνητικούς φορείς που αποσκοπούν στην προαγωγή του εκπαιδευτικού και κοινωνικού του έργου, προχωρά σε μια ακόμη πολύ σημαντική σύναψη  συνεργασίας με το Δίκτυο καταστημάτων ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ.

Τα καταστήματα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ, είναι αλυσίδα καταστημάτων ζεστού και κρύου snack, με παρουσία σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κύπρο. Εξειδικεύονται στην παραδοσιακή μπουγάτσα με φύλλο αέρος και χωριάτικο φύλλο αλλά και με μεγάλη δημιουργική ματιά σε απολαυστικά κρύα σάντουιτς και healthy meals, παντρεύουν τις “μαμαδίστικες” γεύσεις και τεχνικές, με νέες προτάσεις και έμπνευση από την σύγχρονη μεσογειακή διατροφή.

Απώτερος στόχος από αυτή τη συνέργεια είναι η προώθηση και η βελτίωση της εκπαιδευτικής κατάρτισης του τομέα Επισιτισμού και συγκεκριμένα της ειδικότητας Τεχνικός Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής (Bakery – Pastry Chef) του Ι.ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ όπου οι σπουδαστές, θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε πραγματικές συνθήκες, από το εξειδικευμένο προσωπικό του Δικτύου.

Επίσης, με το σύμφωνο διασφαλίζεται η συνδιοργάνωση ημερίδων, διαλέξεων και σεμιναρίων που θα απευθύνονται σε σπουδαστές, αποφοίτους και επαγγελματίες του κλάδου.

Τέλος, από τα καταστήματα Παραδοσιακό, θα υπάρχει μια συνεχής υποστήριξη της Πρακτικής Άσκησης των αποφοίτων όλων ειδικοτήτων σε αντίστοιχες δομές της εταιρίας.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111