ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Νέα συνεργασία με τον ΣΙ.ΓΥ.ΛΑ στον τομέα Αθλητισμού

Όμηρος & Αθλητισμός χέρι- χέρι στη Λάρισα

Ο εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ προχώρησε σε νέα, δυνατή συνεργασία με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Λάρισας.

Κάθε σπουδαστής που φοιτά στον τομέα Αθλητισμού, Υγείας  και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ομίλου θα επωφελείται με εκπτώσεις και θα πραγματοποιεί την πρακτική του άσκηση στα άρτια εξοπλισμένα γυμναστήρια του συλλόγου.

Ο ΟΜΗΡΟΣ ξεχωρίζει για τις δυνατές συνεργασίες σε όλους τους τομείς σπουδών, ώστε οι σπουδαστές του να απορροφώνται άμεσα στην αγορά εργασίας. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που 9 στους 10 αποφοίτους εργάζονται ήδη στον τομέα σπουδών τους (Έρευνα ALCO 2021).

Ο  πρόεδρος του συλλόγου, κ. Σπύρος Γκουρκούλιας, εκφράζοντας την επίσημη θέση του συλλόγου έδωσε το «χέρι» για τη νέα συνεργασία με τον ΟΜΗΡΟ. Ένας άνθρωπος που αγαπάει την τοπική κοινωνία και στηρίζει το αθλητικό κοινό της Λάρισας.

Παλαιότερα είχε δηλώσει τα εξής:

«Ο Σύλλογος Γυμναστηρίων Λάρισας προτείνει στο κοινό της Λάρισας να επιλέγει γυμναστήρια που έχουν άδεια λειτουργίας η οποία εκδίδεται από την περιφέρεια για την ασφαλέστερη και ποιοτικότερη εκγύμνασή του. Η γυμναστική και ο αθλητισμός αποτελούν σημεία αναφοράς πολιτισμικού επιπέδου και γι’ αυτό η επιλογή του χώρου προϋποθέτει την τήρηση των στάνταρ κανόνων ασφαλείας που ορίζει και επιβάλλει η ελληνική νομοθεσία»

Ευχή μας, μία αγαστή και δημιουργική συνεργασία!

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111