ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Κορυφαία συνεργασία με την Α2Ζ Fitness για την Προπονητική

Μπαίνουμε δυναμικά στον χώρο του training!

Training seminars υψηλού επιπέδου

Ο Τομέας Αθλητισμού του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με την Α2Ζ Fitness, επίσημο αντιπρόσωπο της Les Mills International & της TRX, κορυφαίων εταιρειών και leaders παγκοσμίως στον χώρο του training και της γυμναστικής.

Οι σπουδαστές της ειδικότητας Προπονητής Αθλημάτων θα έρθουν σε επαφή με τη Νο1 εταιρία των κορυφαίων ομαδικών προγραμμάτων παγκοσμίως (BODYPUMP ™ , BODYCOMBAT™, LES MILLS GRIT™, κλπ.) και θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν πιστοποιημένοι Instructors των αντίστοιχων courses με διεθνή πιστοποιητικά και συνεχή υποστήριξη για τη βελτίωση και την εξέλιξή τους ως fitness professionals!

Σπουδές Προπονητικής με προστιθέμενη αξία!

Οι σπουδαστές του τομέα θα έχουν επίσης την ευκαιρία να μπουν στον χώρο του fitness ως trainers TRX®, του δημοφιλέστερου functional tool παγκοσμίως και να λάβουν διεθνή πιστοποίηση από την ίδια την TRX®!

Οι σπουδές Προπονητικής θα περιλαμβάνουν εξειδικευμένα σεμινάρια με αντικείμενο το training, οι σπουδαστές θα γνωρίσουν στελέχη της Les Mills και θα έχουν την ευκαιρία να μπουν σε έναν δυναμικό επαγγελματικό κλάδο με μεγάλες προοπτικές.

Έτσι, το φάσμα που καλύπτει ο τομέας διευρύνεται πέρα από τα ομαδικά αθλήματα στα οποία διαγράφει δυναμική τροχιά.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111