ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

«Ο αθλητισμός στις ημέρες του κορωνοϊού» με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Ηλία Πουρσανίδη

Σεμινάριο με τους Top αθλητικογράφους, Βαγγέλη Ιωάννου & Γιώργο Λιώρη

Οι σπουδαστές Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, είχαν πολύ ενδιαφέρουσα κι εποικοδομητική συζήτηση, στο πλαίσιο του σεμιναρίου «Ο αθλητισμός στις ημέρες του κορωνοϊού» με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Ηλία Πουρσανίδη.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού και του μπάσκετ στη χώρα μας. Ως αθλητής είχε στεφθεί Πρωταθλητής Ευρώπης  με την εθνική ομάδα και σε συλλογικό επίπεδο με τον Παναθηναϊκό, ενώ ως προπονητής οδήγησε τη «»γαλανόλευκη στην κορυφή της Ευρώπης και τη δεύτερη θέση στον κόσμο.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης είναι Γενικός  Διευθυντής της  ΠΑΕ ΟΦΗ και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδας, του Ολυμπιακού, του ΟΦΗ και του Ηρακλή, έχοντας κατακτήσει έξι φορές το Πρωτάθλημα και δύο το Κύπελλο Ελλάδας.

Αμφότεροι διακρίνονται, εκτός από τις αθλητικές τους ικανότητες,  για το ήθος τους  τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικών χώρων καθώς και για την αγάπη τους στα δύο αθλήματα τα οποία προσπαθούν να εξελίξουν δίνοντας έμφαση στις μικρές ηλικίες.

Κατά τη διάρκεια της  κουβέντας που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της τεχνολογίας (τηλεδιάσκεψη) δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις αξίες του αθλητισμού που ενδεχομένως έχουν παρασυρθεί από τον επαγγελματισμό και οφείλουν, όλοι όσοι συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτό το χώρο, να τις προστατέψουν.

Παράλληλα προσεγγίστηκε ο αθλητισμός ως δραστηριότητα που αντικατοπτρίζει την κουλτούρα της κοινωνίας, ενώ οι δύο καλεσμένοι απάντησαν σε ερωτήσεις που τους έθεσαν οι σπουδαστές και αφορούσαν τόσο την επαγγελματική τους διαδρομή από το παρελθόν μέχρι σήμερα.

Ο Βαγγέλης Ιωάννου και ο Γιώργος Λιώρης ήταν οι δύο δημοσιογράφοι και καθηγητές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ που είχαν το συντονισμό της εκδήλωσης.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111