ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Oι Μέλιsses στην παρέα μας live!

Τι τραβάνε οι ΜΕΛΙSSES 

Αυτήν την Κυριακή 18/04 στις 9 το βράδυ, οι Μέλιsses στην παρέα μας live!

Μας λένε τι τραβάνε όταν τους φωτογραφίζουν, αλλά και τι τραβάνε όταν οι ίδιοι μπαίνουν στο ρόλο του φωτογράφου.

Θα είναι ένα φωτογραφικό και όχι ένα μουσικό live, όπου θα γνωρίσετε καλύτερα αυτούς τους καλλιτέχνες με τα πολλαπλά επίπεδα γνώσεων.

Θα μιλήσουν για τις φωτογραφίσεις και τα βίντεο κλιπ τους, για την αξία του φωτός, για το ζύγισμα του πλάνου.

Θα ανακαλύψουμε πως αυτή η παρέα δεν αφήνει τίποτα στην τύχη όσον αφορά την εικόνα, είτε αυτή είναι φωτογραφία, είτε είναι βίντεο. Είτε συνεργάζονται με επαγγελματίες της εικόνας, είτε δημιουργώντας εικόνες μόνοι τους είναι και οι 3 από πάνω σε όλη την διαδικασία, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Θα εκπλαγούμε με τις επιμέρους εικαστικές γνώσεις τους και με τον μαγικό τρόπο που αυτές συνδυάζονται στα project τους.

Ο πολυτάλαντος Χρήστος, ο φωτογράφος Θάνος και ο allover οργανωτικός Κώστας λειτουργούν σαν ένα σώμα και στους ήχους και στις εικόνες και μας αποδεικνύουν πως τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Ο Μάριος Θεολόγης, καθηγητής της Σχολής Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ φιλοξενεί την αγαπημένη μπάντα σε ένα ανοιχτό διαδικτυακό event.

Παρακολουθήστε το live στη σελίδα facebook του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, την Κυριακή 18/4/2021, στις 21.00.

 

 

Λίγα λόγια για τις ΜΕΛΙSSES 

Οι ΜΕΛΙSSES αποτελούν ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της Eλληνικής Mουσικής. 

Στα 12 χρόνια παρουσία τους έχουν συνεργαστεί με περισσότερους από 30 καλλιτέχνες από όλα τα είδη αποδεικνύοντας ότι στη μουσική  δεν υπάρχουν στεγανά. 

Όλα τους τα single έχουν κατακτήσει τόσο τις καρδιές του κοινού όσο και τo airplay chart του ραδιoφώνου, 12 τραγούδια τους έχουν μπει στο ΤΟP 10 του ραδιοφωνικού chart  ενώ 5 singles τους έχουν παραμείνει περισσότερες από 70 εβδομάδες στο νο1.   

Ακόμα και το δύσκολο 2020 τα κατάφεραν κατακτώντας πάλι την νο1 θέση με το τραγούδι «Μισή Καρδιά» αλλά και την νο2 θέση με το duet του Χρήστου Μάστορα και  του Δημήτρη Μπάση «Ένα Λεπτό». Τραγούδια όπως «Το Κύμα» , το «Έλεγες» , το «Γιατί» , το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Δεν Έχω Ιδέα» , το «Είμαι Αλλού» , το «Κρυφτό», το «Ένα Λεπτό»  έχουν αγαπηθεί από  τον κόσμο ενώ τα video τους στο YouTube έχουν αθροιστικά περισσότερα από 300.000.000 views. Το δυνατό τους  χαρακτηριστικό παραμένει  η επαφή τους με το κοινό στις ζωντανές εμφανίσεις τους. Με  περισσότερα από 1.200 lives στο ενεργητικό τους, αποδεικνύουν τόσο  τη δυναμική τους όσο και την αγάπη του κόσμου. 

 

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111