ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Τζόρτζεβιτς και Νικοπολίδης πρωταθλητές και στην Εκπαίδευση!

Το «Πρωτάθλημα» ξεκίνησε δυναμικά για τον τομέα Αθλητισμού του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Το «Πρωτάθλημα» ξεκίνησε δυναμικά για τον τομέα Αθλητισμού του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, καθώς την Τρίτη 27 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο από τη σειρά σεμιναρίων που θα συντονίσει ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Παρθενών» στην Ακρόπολη.

Η έναρξη των εξειδικευμένων σεμιναρίων επιφύλασσε μια ωραία έκπληξη στους σπουδαστές Προπονητικής, Φυσικοθεραπείας, Αθλητικής Δημοσιογραφίας και Sports Management από τα παραρτήματα της σχολής σε Αθήνα και Πειραιά: πρώτος καλεσμένος του «Τζόλε» ήταν ο κορυφαίος έλληνας τερματοφύλακας και πλέον προπονητής στην Εθνική Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης.

Ο μεγάλος πορτιέρο του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας παρουσίασε με μοναδικό τρόπο ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο με τίτλο  «Διαχείριση Έμψυχου Υλικού από τον προπονητή στον αθλητισμό» και μύησε τους νέους σπουδαστές σε μερικά από τα μυστικά του επαγγελματικού αθλητισμού.

Οι σπουδαστές συμμετείχαν καθόλη τη διάρκεια του σεμιναρίου και μετά το πέρας της παρουσίασης πολιόρκησαν τους δύο άσους κατακλύζοντάς τους με ερωτήσεις και βγάζοντας φωτογραφίες.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μαζί με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και τους καλεσμένους του προσφέρουν τα κορυφαία εξειδικευμένα σεμινάρια στις ειδικότητες αθλητισμού.

Η αρχή έγινε και έπεται συνέχεια!

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111