ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Μεγάλη συνεργασία με το Δίκτυο Καταστημάτων BUFALA GELATO

Μεγάλη στρατηγική συνεργασία του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΟΜΗΡΟΣ με το Δίκτυο Καταστημάτων BUFALA GELATO.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΗΡΟΣ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για σύναψη συνεργασιών με διακεκριμένους επιστημονικούς και ερευνητικούς φορείς που αποσκοπούν στην προαγωγή του εκπαιδευτικού και κοινωνικού του έργου, προχωρά σε μια ακόμη πολύ σημαντική σύναψη  συνεργασίας με το Δίκτυο καταστημάτων BUFALA GELATO.

Τα καταστήματα BUFALA GELATO, είναι αλυσίδα καταστημάτων φρέσκου βουβαλινού παγωτού, που φτιάχνεται καθημερινά μέσα σε κάθε ένα κατάστημα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Πάτρα και Ρόδο! Εκτός από τις ιδιαίτερες γεύσεις παγωτού με 100% φρέσκο βουβαλινό γάλα, παράγεται αντίστοιχα φρέσκο gelato με αγελαδινό φρέσκο γάλα αλλά & vegan επιλογές. Όλα αυτά συνοδεύονται με φρεσκοψημένο χειροποίητο χωνάκι, bubble βάφλα σε original BUFFLE CONE (τυλιχτή στο χέρι) ή BUFFLE POPS (τον νέο πρωτοποριακό τρόπο να φας την βάφλα σου pop-pop), αλλά και λαχταριστά pancakes και κρέπες.

Απώτερος στόχος από αυτή τη συνέργεια είναι η προώθηση και η βελτίωση της εκπαιδευτικής κατάρτισης του τομέα Επισιτισμού και συγκεκριμένα της ειδικότητας Τεχνικός Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής (Bakery – Pastry Chef) του Ι.ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ όπου οι σπουδαστές, θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε πραγματικές συνθήκες, από το εξειδικευμένο προσωπικό του Δικτύου.

Επίσης, με το σύμφωνο διασφαλίζεται η συνδιοργάνωση ημερίδων, διαλέξεων και σεμιναρίων που θα απευθύνονται σε σπουδαστές, αποφοίτους και επαγγελματίες του κλάδου.

Τέλος, από τα καταστήματα Bufala Gelato, θα υπάρχει μια συνεχής υποστήριξη της Πρακτικής Άσκησης των αποφοίτων όλων ειδικοτήτων σε αντίστοιχες δομές της εταιρίας.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111