ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Στρατηγική Συνεργασία ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ – Basketaki The League

Εμπλουτισμός της εκπαιδευτικής εμπειρίας

Στρατηγική Συνεργασία ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ – Basketaki The League

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, ο ιστορικότερος φορέας μεταλυκειακής εκπαίδευσης που δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και η Basketaki The League, μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις που προσφέρει την ευκαιρία σε ερασιτέχνες αθλητές του μπάσκετ να ζήσουν την εμπειρία ενός επαγγελματία αλλά και ταυτόχρονα παρέχει μοναδικές υπηρεσίες για την εξέλιξη του αθλητισμού.   

Στόχος της συνεργασίας είναι η βελτίωση και ο εμπλουτισμός της εκπαιδευτικής εμπειρίας των σπουδαστών των ειδικοτήτων Δημοσιογραφίας, Αθλητικής Δημοσιογραφίας και Προπονητικής του τομέα Μ.Μ.Ε. & Αθλητισμού του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. Η από κοινού διοργάνωση εκπαιδευτικών δράσεων, εξειδικευμένων σεμιναρίων από επαγγελματίες του κλάδου που ως στόχο θα έχουν την αναβάθμιση των γνωστικών δεξιοτήτων και εμπειριών τους και θα αντανακλούν την κοινή φιλοσοφία του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και η Basketaki The League σε θέματα εκπαίδευσης και κοινωνικής ευαισθησίας. 

Τέλος, η Basketaki The League, θα προσφέρει στους αποφοίτους του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, επαγγελματικές ευκαιρίες σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης Εργασίας, όπου μέσα από τη συμμετοχή στον θεσμό των Ημερών Καριέρας, οι σπουδαστές των συναφών προγραμμάτων και ειδικοτήτων, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από συνέντευξη και να επιλεγούν για να καλύψουν μία από τις θέσεις πρακτικής άσκησης αλλά και εργασίας που θα είναι διαθέσιμες ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας. 

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111