ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Συνεχίζουν μαζί ΚΑΕ ΠΑΟΚ Mateco & ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Για την αγωνιστική περίοδο 2023 - 2024

Συνεχίζουν μαζί ΚΑΕ ΠΑΟΚ Mateco & ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προχώρησε σε ανανέωση της στρατηγικής συνεργασίας με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ Mateco ως Επίσημος Υποστηρικτής Εκπαίδευσης, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 που θα χαρακτηριστεί από κοινές εκπαιδευτικές ενέργειες, δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, διαγωνισμούς και εκδηλώσεις. 

Απώτερος στόχος αυτής της επωφελούς συνέργειας είναι η προώθηση εναλλακτικών μεθόδων εκπαίδευσης, καθώς και η βελτίωση του επιπέδου εργαστηριακής κατάρτισης των σπουδαστών στον τομέα Μέσων Ενημέρωσης & Αθλητισμού και συγκεκριμένα της ειδικότητας Προπονητής Αθλημάτων, με σκοπό να προσφέρονται από κοινού, ημερίδες, διαλέξεις και σεμινάρια που θα απευθύνονται σε σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. 

Φιλοσοφία του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, αποτελεί η προσφορά εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών, προσαρμοσμένων, στις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στη διεθνή αγορά εργασίας. Δεν είναι τυχαίο ότι σε ποσοστό άνω του 90% οι απόφοιτοι της σχολής εργάζονται στον τομέα των σπουδών τους, σύμφωνα με την έρευνα της ALCO, εταιρείας δημοσκοπήσεων και ερευνών αγοράς, που πραγματοποιήθηκε. 

Τέλος, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ Mateco, προσφέρει στους αποφοίτους του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, επαγγελματικές ευκαιρίες σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης Εργασίας όπου μέσα από τη συμμετοχή στον θεσμό των Ημερών Καριέρας, οι σπουδαστές των συναφών προγραμμάτων και ειδικοτήτων, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από συνέντευξη και να επιλεγούν για να καλύψουν μία από τις θέσεις πρακτικής άσκησης αλλά και εργασίας που θα είναι διαθέσιμες ανάλογα με τις ανάγκες της ΚΑΕ. 

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111