ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ επίσημος Υποστηρικτής Εκπαίδευσης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ

Για την αγωνιστική περίοδο 2023 - 2024

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ επίσημος Υποστηρικτής Εκπαίδευσης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ανακοινώνει τη συνεργασία με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ως Επίσημος Υποστηρικτής Εκπαίδευσης, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. 

Απώτερος στόχος αυτής της επωφελούς συνέργειας είναι η προώθηση εναλλακτικών μεθόδων εκπαίδευσης, καθώς και η βελτίωση του επιπέδου εργαστηριακής κατάρτισης των σπουδαστών στον τομέα Μέσων Ενημέρωσης & Αθλητισμού και συγκεκριμένα της ειδικότητας Προπονητής Αθλημάτων, με σκοπό να προσφέρονται από κοινού, ημερίδες, διαλέξεις και σεμινάρια που θα απευθύνονται σε σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. 

Φιλοσοφία του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, αποτελεί η προσφορά εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών, προσαρμοσμένων, στις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στη διεθνή αγορά εργασίας. Δεν είναι τυχαίο ότι σε ποσοστό άνω του 90% οι απόφοιτοι της σχολής εργάζονται στον τομέα των σπουδών τους, σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε η γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων και ερευνών, ALCO. 

Τέλος, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης Εργασίας, θα προσφέρει στους αποφοίτους του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, επαγγελματικές ευκαιρίες, μέσα από τη συμμετοχή στον θεσμό των Ημερών Καριέρας, στον οποίο οι σπουδαστές των συναφών προγραμμάτων και ειδικοτήτων, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από συνέντευξη και να επιλεγούν για να καλύψουν μία από τις θέσεις πρακτικής άσκησης αλλά και εργασίας που θα είναι διαθέσιμες σύμφωνα με τις ανάγκες της ΚΑΕ. 

Δείτε το βίντεο!

 

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111