ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Οι προπονητές και οι Φυσικοθεραπευτές στο Εργομετρικό κέντρο Life Ergo

Εκπαιδευτική επίσκεψη σε ένα πλήρες αθλητικό κέντρο

Ο Τομέας Υγείας & Αθλητισμού στο Εργομετρικό κέντρο Life Ergo

Την Πέμπτη 25/5 οι σπουδαστές των τμημάτων της Προπονητικής και της Φυσικοθεραπείας επισκέφθηκαν το Εργομετρικό κέντρο Life Ergo που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του ολυμπιακού σταδίου στο Μαρούσι (ΟΑΚΑ).

Ένα πλήρες αθλητικό κέντρο που παρέχει σύγχρονες και πλήρεις αθλητικές μετρήσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των αθλητών ανεξαρτήτως από το αθλητικό επίπεδο που βρίσκεται ο καθένας με στόχο να προσδιορίσουν την αθλητική ικανότητα.

Οι υπεύθυνοι του κέντρου Life Ergo υποδέχτηκαν με περίσσεια χαρά τους σπουδαστές της σχολής μας και τους παρουσίασαν αναλυτικά πώς λαμβάνει χώρα μία πλήρης αξιολόγηση ενός αθλητή ενώ παράλληλα αναφέρθηκαν και στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα σχετικά με ασθενείς. Επιπλέον, ενημερώθηκαν για το πώς η εργομετρία πλέον μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο και στα χέρια των Φυσικοθεραπευτών.

Οι σπουδαστές μας όχι μόνο άκουσαν αλλά και είδαν ζωντανά πώς εκτελούνται οι διάφορες εργομετρικές δοκιμασίες, έθεσαν απορίες και η ημέρα έληξε με μια παραγωγική συζήτηση πάνω στις εφαρμογές της Εργομετρίας στους κλάδους της Προπονητικής και της Φυσικοθεραπείας.

Δείτε φωτογραφίες!

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111