ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Μοναδικό Workshop "Cupping Therapy"

Αποκλειστικά για τους σπουδαστές Φυσικοθεραπείας, Spa Massage & Προπονητικής

Βιωματικό σεμινάριο "Cupping Therapy" για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Ένα μοναδικό βιωματικό σεμινάριο σχετικά με το Cupping Therapy είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ από τους κλάδους της Φυσικοθεραπείας, Spa Massage και Προπονητικής, την Παρασκευή 26/5.

Η τεχνική του Cupping, ευρέως γνωστή και ως τεχνική θεραπείας με βεντούζες (βεντουζοθεραπεία) έχει τις ρίζες της στα αρχαία χρόνια και χρησιμοποιείται παντού ανά τον κόσμο με σπουδαία αποτελέσματα. Έχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα κυρίως σε περιπτώσεις που το ζητούμενο είναι η μείωση του πόνου.

Οι σπουδαστές μας παρακολούθησαν δύο μέρη στο σεμινάριο αυτό. Αρχικά διδάχτηκαν την ιστορία, την εξέλιξη και όλη τη θεωρία γύρω από την τεχνική των cupping therapy σύμφωνα με έγκυρα επιστημονικά δεδομένα κι έπειτα ακολούθησε το πρακτικό μέρος.

Σε αυτό το δεύτερο μέρος οι συμμετέχοντες είδαν στην πράξη όλες τις τεχνικές που διδάχτηκαν προηγουμένως αλλά κυρίως υπό την επίβλεψη των εισηγητριών τους έκαναν πρακτική εφαρμογή όσων έμαθαν.

Στο τέλος, μοιράστηκαν την εμπειρία τους, συζήτησαν, έθεσαν απορίες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για ένα επόμενο workshop μένοντας ιδιαίτερα ευχαριστημένοι.

Δείτε φωτογραφίες!

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111