ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Γιατί να σπουδάσω φυσικοθεραπεία στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Φυσικοθεραπεία στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ  έχεις πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια με σύγχρονες προδιαγραφές κέντρων φυσικοθεραπείας για την προετοιμασία  και την εξοικείωσή σου για την επαγγελματική σου καριέρα.

Το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό σε βοηθά να εκπαιδευτείς κατάλληλα σε όλους του τομείς της φυσικοθεραπείας και να επιλέξεις αυτόν που σου ταιριάζει. Μπορείς να εξειδικευτείς σε μυοσκελετικές ή νευρολογικές παθήσεις, στη γηριατρική, στην παιδιατρική, στην αναπνευστική αλλά και την αθλητική φυσικοθεραπεία.

Σεμινάρια και Συνεργασίες

Επιπλέον, πραγματοποιούνται δια ζώσης σεμινάρια εξειδίκευσης στον τομέα αλλά και webinars με φημισμένους επαγγελματίες του κλάδου.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έχει αποκλειστική συνεργασία με την Les Mills  και οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τη Νο1 εταιρία των κορυφαίων ομαδικών προγραμμάτων παγκοσμίως (BODYPUMP ™ , BODYCOMBAT™, LES MILLS GRIT™, κλπ.), αλλά και να συμμετέχουν σε ειδικά σεμινάρια νέων μεθόδων εκπαίδευσης φυσικής κατάστασης.

Για την πρακτική άσκηση έρχεσαι σε επαφή με μεγάλα κέντρα αποκατάστασης, αθλητικές ομάδες αλλά και κέντρα ευεξίας και σπα,  φυσικοθεραπευτήρια, καθώς και ιδιωτικές και δημόσιες κλινικές αλλά και άλλες δομές συναφείς με το επάγγελμα του Β. Φυσικοθεραπευτή.

Μόνο στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ θα απολαύσεις τη συνεργασία των ειδικοτήτων μέσα στην σχολή και θα  ανοίξεις τους ορίζοντες σου!

Παρουσίαση εργασίας

Τέλος, έχεις τη δυνατότητα παρουσίασης της εργασίας σου με θέμα που θα επιλέξεις εσύ και θα βοηθήσει στην επαγγελματική αποκατάσταση.

Διάσημους συνεργάτες της σχολής μπορείς να τους επιλέγεις και να σε επιλέγουν για πρακτική άσκηση, σύμφωνα με το κλινικό σου ενδιαφέρον με προοπτικές για μακροπρόθεσμη συνεργασία.

Μέσα από τον επαγγελματισμό της σχολής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ σε συνδυασμό με καθηγητές που θα σε εμπνεύσουν, θα είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα, το μέλλον σου στην φυσικοθεραπεία.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111