ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Αθήνα
210 3806166
Πειραιάς
210 4190854
Λάρισα
2410 549360

Συνοδός Βουνού: Συνεργασία με την Base Outdoor Activities!

Τεχνογνωσία και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

Γίνε Συνοδός Βουνού δίπλα στους καλύτερους

Οι σπουδαστές της ειδικότητας Συνοδός Βουνού, του τομέα των Τουριστικών Επαγγελμάτων θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν δίπλα στους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου.

Τα μαθήματα που απαιτούν on the field training αλλά και η πρακτική άσκηση των σπουδαστών θα πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την εταιρεία εναλλακτικού τουρισμού ΒΟΑ-Base Outdoor Activities, η οποία δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και εξωτερικό εδώ και πολλά χρόνια, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και καλύπτοντας την αυξανόμενη τάση στην παγκόσμια αγορά για εναλλακτικές δραστηριότητες.

Η BOA (Base Outdoor Activities), είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία εναλλακτικού τουρισμού στην Ευρώπη, με συνεργασίες ήδη σε Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ υποκαταστήματα της εταιρείας και συμβεβλημένα γραφεία βρίσκονται στην Ελλάδα, στην Αθήνα, καθώς και στην Ισπανία.

Οι πλήρως καταρτισμένοι και πιστοποιημένοι οδηγοί – εκπαιδευτές, θα βρίσκονται δίπλα στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εκπαιδεύοντας τους σε νέες τεχνικές, νέα προϊόντα, αλλά και τεχνογνωσία σχετικά με την εξέλιξη του κάθε αθλήματος.

 

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

  Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

  Τηλεφώνησε
  Επικοινώνησε με το παράρτημα του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ που θέλεις.

  Αθήνα:
  210 3806166
  Πειραιάς:
  210 4190854
  Λάρισα:
  2410 549360
  Αθήνα:
  info@omiros.gr
  Πειραιάς:
  infopeiraias@omiros.gr
  Λάρισα:
  thessaly@omiros.gr