ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Google, τουρισμός και ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ πάνε παρέα!

Grow Greek Tourism Online

Η Google σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και τον σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) δημιούργησε το σεμινάριο Digital Fundamentals στο πλαίσιο του προγράμματος Grow Greek Tourism Online. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Google που οργανώνει δωρεάν σεμινάρια ψηφιακού μάρκετινγκ σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα με στόχο να ενισχύσει την εκπαίδευση των μελλοντικών επαγγελματιών τουρισμού.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ είναι η μοναδική σχολή επαγγελματικής κατάρτισης που φιλοξενεί το συγκεκριμένο σεμινάριο. Ειδικότερα, οι σπουδαστές του τομέα Τουρισμού και Διοίκησης την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου παρακολούθησαν την παρουσίαση της Google στις εγκαταστάσεις του Πειραιά (Αλκιβιάδου 122, Πλατεία Κοραή).

Σκοπός του σεμιναρίου και όλης της προσπάθειας του Grow Greek Tourism Online είναι η ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των επαγγελματιών του τουρισμού με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της διαδικτυακής παρουσίας των επιχειρήσεων.

Έγινε αναφορά στις βασικές έννοιες του Digital Marketing και οι εισηγητές εξήγησαν πώς και γιατί οι διαδικτυακές διαφημιστικές πλατφόρμες είναι άμεσα συνδεδεμένες με το τουριστικό προϊόν. Οι σπουδαστές που παρευρέθηκαν στο εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο ενεπλάκησαν ενεργά συμμετέχοντας σε case studies σχετικά με τον τουρισμό.

Αξίζει να αναφερθούμε στον τρόπο καταγραφής παρουσιών από τους διοργανωτές με τη χρήση ενός tablet: κάθε συμμετέχων επιβεβαίωνε ηλεκτρονικά την παρουσία του και αμέσως του αποστελλόταν ψηφιακή βεβαίωση παρακολούθησης.

Το μέλλον ήρθε στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111