ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

ΟΜΗΡΟΣ: Δωρεά στο Δημοτικό Σχολείο Φαλάνης που επλήγη στον σεισμό

Ν. Μακρυπλίδης: «Αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο μας πέρα και πάνω από την επιχειρηματική μας δραστηριότητα»

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Όμηρος πραγματοποίησε δωρεά στο Δημοτικό Σχολείο Φαλάνης που επλήγη στον σεισμό του Μαρτίου.

Το χτύπημα του Εγκέλαδου στην Ελάσσονα, στον Τύρναβο και στη Λάρισα, άφησε πίσω του εκτεταμένες καταστροφές σε οικίες, υποδομές και εγκαταστάσεις της ευρύτερης περιοχής. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις τοπικές κοινωνίες και τις εκπαιδευτικές κοινότητες που δραστηριοποιείται, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Όμηρος θέλησε να εκφράσει την αλληλεγγύη του προς τους κατοίκους της Λάρισας, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση εκπαιδευτικών μονάδων της περιοχής. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Όμηρος, ο οποίος δραστηριοποιείται στη Λάρισα από το 2019, πραγματοποίησε δωρεά προς το Δημοτικό σχολείο Φαλάνης για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε ο σεισμός στη σχολική μονάδα, καθώς και την προμήθεια εκπαιδευτικού εξοπλισμού. 

Μετά από πρόσκληση των φορέων της περιοχής, ο κ. Νίκος Μακρυπλίδης, πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Όμηρος, επισκέφθηκε τη σχολική μονάδα και συζήτησε με εκπροσώπους της Τοπικής Κοινότητας και εκπαιδευτικούς του σχολείου. 

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της δωρεάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου Όμηρος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φαλάνης, κ. Κώστας Λυγούρας, δήλωσε: «Ο σεισμός του Μαρτίου μας ταρακούνησε, αλλά δεν μας λύγισε. Βγαίνουμε από αυτήν τη κρίση ενωμένοι και κυρίως πιο δυνατοί. Ευχαριστούμε τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Όμηρο και τον κ. Μακρυπλίδη για την αλληλεγγύη που επέδειξαν προς την κοινότητά μας. Η ηθική και υλική στήριξή τους είναι σημαντική και μας γεμίζει με δύναμη». 

Ο κ. Νίκος Μακρυπλίδης, με αφορμή την επίσκεψή του στο δημοτικό σχολείο Φαλάνης, σημείωσε πως: «Αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο μας πέρα και πάνω από την επιχειρηματική μας δραστηριότητα. Απέναντι σε μια τόσο μεγάλης έκτασης καταστροφή δεν θα μπορούσαμε να μην δηλώσουμε “παρών”. Παραμένουμε ενεργό μέλος κάθε τοπικής κοινωνίας στην οποία έχουμε παρουσία, πόσο μάλλον εδώ, στη Λάρισα, σε μια περιοχή που -σε διάστημα λίγων ετών- κατακτήσαμε την πρωταγωνιστική θέση στον κλάδο». 

Tα παιδιά του σχολείου δώρισαν μια ζωγραφιά στον κ. Μακρυπλίδη, με τις ευχαριστίες τους. 

Παρόντες στην επίσκεψη, ήταν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φαλάνης, κ. Κώστας Λυγούρας, η διευθύντρια του σχολείου κα  Ιφιγένεια Λάππα, η υποδιευθύντρια κα  Ευανθία Παλαιοτζήκα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων κ. Ειρηναίος Καρυώτης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας ΝΔ, κ. Χρήστος Καπετάνος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Λαρισαίων, κ. Κώστας Βλαχούλης.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111