ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Ο Δήμος Λαρισαίων τίμησε τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΟΜΗΡΟ

Τιμητικός έπαινος για τη συνεισφορά στο κοινωνικό έργο

Τιμητικό έπαινο στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΌΜΗΡΟ για τη συνεισφορά του στο κοινωνικό έργο που επιτελείται στη Λάρισα απένειμε ο Δήμος Λαρισαίων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εκδήλωσης που έλαβε χώρα την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στο Επιμελητήριο Λάρισας, ο ΟΜΗΡΟΣ έλαβε έπαινο για την προσφορά υποτροφίας πλήρους φοίτησης σε μαθητή που υποστηρίζεται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Λαρισαίων.

Η υποτροφία αφορά στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19.

Το βραβείο παρέλαβε η Διευθύντρια του Aegean College κα. Λάουρα Μάσκα, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο υπεύθυνος Ανάπτυξης του Ομίλου στη Θεσσαλία κ. Τάσος Γούσιος.

—Δίπλα στους σημαντικούς φορείς της πόλης

Στο πλαίσιο της συγκινητικής εκδήλωσης ο δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Απόστολος Καλογιάννης, ευχήθηκε στα παιδιά καλές σπουδές και αναφέρθηκε στον θεσμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που υλοποιείται από το 2014 αλλά και στην κοινωνική πολιτική που εφαρμόζει ο Δήμος.

«Το δωρεάν κοινωνικό φροντιστήριο για τα παιδιά των οικογενειών που μέσα στην κρίση βρέθηκαν στο «κόκκινο» δεν είναι ούτε συμπόνια, ούτε λύπη. Είναι η δική μας φιλοσοφία ότι οι κοινωνίες δεν προχωρούν αν ένα κομμάτι τους μένει πίσω. Στον θεσμό του κοινωνικού φροντιστηρίου το μόνο που χρειάστηκε ήταν να πάρουμε την πρωτοβουλία και να βρούμε τη στήριξη. Βασικό στοιχείο είναι η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τους φορείς και τους ανθρώπους που διαμορφώνουν το οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της πόλης. Βρήκαμε μια ανοιχτή αγκαλιά και έτσι 200 παιδιά της πόλης παρακολουθούν δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα και ξένες γλώσσες» πρόσθεσε ο κ. Καλογιάννης.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΟΜΗΡΟ που τιμήθηκε μαζί με άλλους σημαντικούς εκπαιδευτικούς φορείς της Θεσσαλίας και της ευρύτερης περιοχής όπως η Ένωση Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κεντρικής Ελλάδος, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών ν. Λάρισας, το Γαλλικό Ινστιτούτο, το ΚΕΘΕΑ Έξοδος και οι Ενεργοί Πολίτες.

—Ήρθαμε για να προσφέρουμε

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ αποδεικνύει περίτρανα ότι δραστηριοποιείται στη Θεσσαλία όχι μόνο για να παράσχει εκπαιδευτικά προγράμματα πολύ υψηλού επιπέδου με το Aegean College και το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, αλλά και για να προσφέρει πλούσιο κοινωνικό έργο συνδράμοντας τους φορείς της πόλης.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111