ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας τίμησε τη γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ!

Κοπή πίτας πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ

Την καθιερωμένη κοπή πίτας πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου σε μία ζεστή και όμορφη βραδιά στο εστιατόριο «Χρυσό Τζάκι» και το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας ήταν εκεί!

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλήτριες της ομάδας, Παναγιώτα Βλασιάδου, Γεωργία Παυλοπούλου και Κωνσταντίνα Σκωτεινιώτη για την παρουσία τους στις Εθνικές ομάδες το 2019. Σε δύο ειδικές βραβεύσεις, τιμήθηκαν ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κος Διαμαντής Αδαμόπουλος και το πρώην μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου κα Αθανασία Τσακνάκη για την προσφορά τους στην οικογένεια της ΑΕΛ.

Οι νεαρές αθλήτριες ευχαρίστησαν τους προπονητές τους και τις συναθλήτριες τους, αποδίδοντας σε αυτούς μεγάλο μερίδιο συμβολής στην επιτυχία τους. Από την πλευρά του ο κος Αδαμόπουλος αφού ευχαρίστησε το Σωματείο για την τιμή, ανέφερε πως αν και η ενασχόληση του με τα διοικητικά της ΠΑΕ του έχει επιφέρει τεράστιο προσωπικό κόστος, ήταν καθήκον του και έπρεπε να το κάνει σε μία πολύ δύσκολη για την ομάδα περίοδο. Η κα Τσακνάκη δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένη και ανέφερε πως πέρασε υπέροχα όλα αυτά τα χρόνια που ήταν κοντά στην ομάδα.

Οι βραβεύσεις όμως δεν τελειώσαν εκεί, με μία ευχάριστη έκπληξη να περιμένει την Παναγιώτα Βλασιάδου, η οποία επιβραβεύτηκε για τις προσπάθειές της και την παρουσία της όλα αυτά τα χρόνια σε ΑΕΛ και Εθνικές ομάδες από το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ με μία υποτροφία φοίτησης, σε μία πολύ σημαντική χειρονομία αναγνώρισης των κόπων της και της προσφοράς της.

Την υποτροφία παρέδωσε στην αθλήτρια ο υπεύθυνος των ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στην Λάρισα Τάσος Γούσιος ο οποίος δήλωσε πως τo ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και το Aegean College ήρθαν στην Λάρισα για να προσφέρουν ανταγωνιστικά προγράμματα σπουδών προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας με στόχο παράλληλα να συνεισφέρουν στην τοπική κοινωνία.

Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πίτας με την αρχηγό της ΑΕΛ Δήμητρα Ρήγα να αναφέρει πως η ομάδα θα παλέψει για την επίτευξη των στόχων της με όλες της τις δυνάμεις και ελπίζει πως στο τέλος η ομάδα θα βγει νικήτρια όπως η συναθλήτριά τους Παναγιώτα Ακριβούλη στην δύσκολη μάχη που έδωσε προ μηνών, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο για την ψυχική δύναμη που επέδειξε.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111