ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Αθήνα
210 3806166
Πειραιάς
210 4190854
Λάρισα
2410 549360

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας στις Εκθέσεις Philoxenia & Hotelia 2019

Επίσκεψη του Τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού σε Διεθνείς Εκθέσεις

Οι σπουδαστές του κλάδου των Τουριστικών επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας επισκέφτηκαν τις διεθνείς Εκθέσεις τουρισμού Philoxenia & Hotelia 2019. Συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο ανάπτυξης και επικοινωνίας Τάσο Γούσιο και τους καθηγητές τους Ιωάννα Αγγελοπούλου και Στέλιο Τσιμόπουλο περιηγήθηκαν σε περίπτερα φορέων και επιχειρήσεων, συνομίλησαν με τους εκθέτες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και παρακολούθησαν σεμινάρια και επιδείξεις για επαγγελματίες του κλάδου στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της διοργάνωσης.

Οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής παρακολούθησαν επίδειξη παρασκευής γλυκισμάτων και εδεσμάτων από επαγγελματίες του κλάδου στο πλαίσιο της εκδήλωσης Nutritious Reservation της HOTELIA. Στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν σε επίδειξη χειρισμού εξοπλισμού κουζίνας από smartphone!

Τέλος, οι σπουδαστές των Τουριστικών και της Διοίκησης Επιχειρήσεων επισκέφθηκαν περίπτερα φορέων και επιχειρήσεων και συνομίλησαν για τους τρόπους προώθησης και πωλήσεων εξειδικευμένων υπηρεσιών, όπως οι δραστηριότητες outdoor.

Γνώρισαν επίσης εκπροσώπους ξένων κρατών που συμμετείχαν στις εκθέσεις όπως το Νεπάλ και το Αζερμπαϊτζάν, οι οποίοι ανέλυσαν τη στρατηγική συμμετοχής τους στην έκθεση και την προώθηση του τουριστικού τους προϊόντος.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

  Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

  Τηλεφώνησε
  Επικοινώνησε με το παράρτημα του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ που θέλεις.

  Αθήνα:
  210 3806166
  Πειραιάς:
  210 4190854
  Λάρισα:
  2410 549360
  Αθήνα:
  info@omiros.gr
  Πειραιάς:
  infopeiraias@omiros.gr
  Λάρισα:
  thessaly@omiros.gr