Στο masterclass The Tarts, ο Νικόλας Στράγγας δημιούργησε γλυκά εδέσματα σε διάφορες υφές και γευστικούς συνδυασμούς, compote μάνγκο, μπανάνα και ganache καραμέλας, mousse μαύρης σοκολάτας με σοκολάτα Gianduja, lemon pie με φιστίκι Αιγίνης.
Οι σπουδαστές του Τμήματος Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ Όμηρος, είχαν την τύχη να ζήσουν και να διδαχτούν την υψηλή ζαχαροπλαστική από τον καλύτερο του είδους και αγαπημένο μας Νικόλα Στράγγα.
Οι τάρτες του masterclass δημιουργήθηκαν για να διακοσμούν την βιτρίνα ενός ζαχαροπλαστείου αλλά και να δώσουν μια γλυκιά πινελιά στο μενού ενός gourmet εστιατορίου!