ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Οι σπουδαστές Προπονητικής & Φυσικοθεραπείας στην Ε.Ο.ΠΕ.

Εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας

Οι σπουδαστές Προπονητικής και Φυσικοθεραπείας στην Ε.Ο.ΠΕ.

Οι σπουδαστές Προπονητικής και Φυσικοθεραπείας των Σχολών ΟΜΗΡΟΣ Αθήνας και Πειραιά, πραγματοποιήσαν Εκπαιδευτική Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, τους οποίους υποδέχθηκε ο κος Νικόλαος Σοφιανός, Διευθυντής της Ομοσπονδίας, παρουσιάζοντάς τους την Ιστορία, το Οργανόγραμμα, τη δομή λειτουργίας, τις δραστηριότητες και τους στόχους που έχουν τεθεί.

Κατά τη διάρκεια της Εκπαιδευτικής Επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του Προγράμματος WHISTLE, στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus Sport+ στο οποίο συμμετέχει η Ε.Ο.ΠΕ. με θέμα: «Ενάντια στην λεκτική κακοποίηση των γυναικών στον Αθλητισμό».

Τέλος, ο υπεύθυνος του Beach & Snow Volley, κος Αλέκος Παρασκευόπουλος, μαζί με τον Manager των Εθνικών ομάδων, κος Μανώλης Ρουμελιώτη, παρουσίασαν στους σπουδαστές, το Beach Volleyball και απάντησαν στα ερωτήματά τους σχετικά με τον προπονητικό και αγωνιστικό σχεδιασμό αλλά και για το οργανωτικό μέρος των Διοργανώσεων του Beach Volley στην Ελλάδα.

Οι σπουδαστές, πλην της εμπειρίας που αποκόμισαν αλλά και των ερωτημάτων που τους απαντήθηκαν, δέχθηκαν πρόσκληση συμμετοχής στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Ε.Ο.ΠΕ. ως βοηθοί Προπονητές αλλά και Εθελοντές στις Διοργανώσεις ως ένα πρώτο βήμα, για την μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία και εξέλιξη.

Η παρουσίαση συνέβαλε στον εμπλουτισμό της εκπαιδευτικής εμπειρίας των σπουδαστών και άνοιξε νέους ορίζοντες στους τομείς που τους ενδιαφέρουν.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό της Εκπαιδευτικής Επίσκεψης.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111