ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Λάρισα: Παρουσίαση βιβλίου της σπουδάστριας, Ρίας Τριανταφύλλου

«Άνοιξε τα φτερά σου»: Παρουσιάστηκε στη Λάρισα το βιβλίο της Ρίας Τριανταφύλλου, σπουδάστριας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!

Την Κυριακή 3/4/22, μία ημέρα μετά την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου “Άνοιξε τα φτερά σου”, της κας Ρίας Τριανταφύλλου, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας.

Η κα. Ρία Τριανταφύλλου, είναι σπουδάστρια Ανθρωπιστικών σπουδών, στο τμήμα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ Όμηρος Λάρισας, έχοντας ανακαλύψει το συγγραφικό της ταλέντο, με την υποστήριξη του ακαδημαϊκού προσωπικού του Ομίλου μας, αλλά και μέσω της καθημερινής παρακολούθησης μαθημάτων υψηλού επιπέδου  και βιωματικής κατάρτισης. Από αυτή την τόσο σπουδαία στιγμή μιας μαθήτριάς μας, δε θα μπορούσε να λείψει το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας, με πλούσια παράδοση στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας.

Ο κ. Πέτρος Γαλιατσάτος, Ακαδημαϊκός Διευθυντής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας, μίλησε για την σπουδάστρια – συγγραφέα κυρία Ρία Τριανταφύλλου, κυρίως όμως μίλησε για το έργο της και  επεσήμανε ότι όνειρα έχουν όλοι, δεν πρέπει τα αφήνουν, αλλά να τα κυνηγάνε. Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Όμηρος, μέσω του κυρίου Πέτρου Γαλιατσάτου , προσέφερε μία ολική υποτροφία σε ένα παιδί – μέλος της Κιβωτού του Κόσμου που θα ολοκληρώσει το λύκειο για φοίτηση σε μία από τις ειδικότητες του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ της επιλογής του.

Τα παιδιά που βρέθηκαν στην εκδήλωση, μετά το απολαυστικό κουκλοθέατρο απ’ τη συγγραφέα, έφτιαξαν τους ήρωες του βιβλίου και συμμετείχαν σε πολύμορφες δραστηριότητες.

“Άνοιξε τα φτερά σου” και πέταξε στις πιο ψηλές κορυφές της Εκπαίδευσης με τον Όμηρο, πραγματοποιώντας τα όνειρά σου.

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισα,

Πατρόκλου 14, Πλ. Ταχυδρομείου

Τηλ: 2410549360

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111