ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Κάναμε Σαλάτα και Βραβευτήκαμε!

Φεστιβάλ Ελληνικής Σαλάτας

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε το πρώτο Φεστιβάλ Ελληνικής Σαλάτας με την σπουδάστρια του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Χριστίνα Ζωντανού να κατακτά τη δεύτερη θέση!

Ανάμεσα σε 20 ανερχόμενους σεφ από όλη την Ελλάδα, η σχολή Μαγειρικής, μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Αρχιμαγείρων (World Association of Chefs’ Societies – WACS) του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ  ξεχώρισε για άλλη μια φορά.

Αναλυτικότερα, το πρώτο Φεστιβάλ Ελληνικής Σαλάτας διοργάνωσε το σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας με την υποστήριξη της Μεσσηνιακής εταιρείας «Παπαδημητρίου Χ.κ ΑΒΕΤ».

Αξίζει να αναφερθεί πως το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας είναι μία 100% εθελοντική δράση που δημιουργήθηκε από μία μικρή ομάδα ανθρώπων με στόχο να προσφέρει διαρκή επιμόρφωση και ενημέρωση σε σπουδαστές, επαγγελματίες και εργαζόμενους στον τομέα του ΤουρισμούΕπισιτισμού.

Ο τελικός του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στο «Elite City Resort» με πρόεδρο της κριτικής επιτροπής τον δημοφιλή Σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου.

Μέλος της κριτικής επιτροπής ήταν επίσης, ο κ. Ιάκωβος Απέργης, καθηγητής Μαγειρικής στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και κάτοχος του βραβείου Estia Awards 2019 για την φιλανθρωπική του προσφορά και την συνολική του δραστηριότητα στο χώρο της μαγειρικής.

Η αξιολόγηση των διαγωνιζόμενων έγινε με βάση την συνολική εικόνα του πιάτου, την πρωτοτυπία αλλά και τον βαθμό δυσκολίας της συνταγής.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ συγχαίρει τη Χριστίνα και της εύχεται και εις ανώτερα!

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111