ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Ημέρα Έναρξης για το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας

Open Day 2022 για τους νέους σπουδαστές μας

Ημέρα χαράς - Ημέρα Έναρξης για το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022.
Μια μέρα που θα μείνει αξέχαστη στους σπουδαστές του ΟΜΗΡΟΥ Θεσσαλίας, στο ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό και φυσικά στην πόλη της Λάρισας που γιόρτασε μαζί μας, την ανεπίσημη έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς 2022-23.

Εκατοντάδες σπουδαστές κάθε ειδικότητας, από το πρωί έως αργά το βράδυ, πλημμύρισαν τις κεντρικές οδούς Πατρόκλου και Ρουσβελτ, που στεγάζεται το πιο σύγχρονο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της Θεσσαλίας, για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του μελλοντικούς επαγγέλματος, αλλά και τις υπηρεσίες που θα απολαμβάνουν ως φοιτητές του μεγαλύτερου ΙΕΚ της Θεσσαλίας.

Δεν έλειψαν τα δώρα, οι εκπλήξεις, τα κεράσματα, η ξενάγηση στους χώρους μας και φυσικά η γνωριμία με τους εκπαιδευτές.

Από τα highlights της έναρξης, θα ξεχωρίσουμε το ευφάνταστο βιντεάκι στο TikTok που επιμελήθηκε το τμήμα marketing του ΟΜΗΡΟΥ, παρουσιάζοντας τα στελέχη του παραρτήματος της Λάρισας, προκαλώντας το γέλιο και τα χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων, η απόδοση της υποτροφίας σε μια υπερτυχέρη, αλλά και την έλευση ακόμη παππούδων/γιαγιάδων, που γέμιζαν από υπερηφάνεια για την πορεία των εγγονών τους.

 

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑ

 

Ακόμη πιο σημαντική από τις, καθομολογουμένως, εγκωμιαστικές εντυπώσεις που απέσπασε για την οργάνωση και το κλίμα της έναρξης, ήταν η υπόσχεση που δόθηκε από τη Διοίκηση, ενώπιον σπουδαστών και οικείων τους, ότι το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, πιστό στην παράδοση που έχει χτίσει τόσα χρόνια, θα εξασφαλίσει το μέλλον των φοιτητών, μετατρέποντας το 9/10 αποφοίτους με εργασία στον κλάδο επιλογής τους, σε 10/10.

Ο σπουδαιότερος και πιο ιστορικός Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χώρας, στη Θεσσαλία έχει θέσει τις βάσεις για τη δημιουργία ενός ΙΕΚ πρότυπου σε κάθε επίπεδο, επενδύοντας καθημερινά σε ανθρώπινο και υλικοτεχνικό δυναμικό.

 

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑ

 

Για περισσότερες πληροφορίες: 

 • Λάρισα: Πατρόκλου 14, 2410 549360 
 • Αθήνα: Ακαδημίας 54, Βερανζέρου 3, Πλατεία Κάνιγγος & Χαριλάου Τρικούπη 4, 210 3806166 
 • Πειραιά: Αλκιβιάδου 122, Πλατεία Κοραή, 210 4190854
 • Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 45, 2311 256610 

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

  Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

  Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

  Τηλέφωνο:
  211 100 8111