ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Catwalk and Beauty Show στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Θεσσαλίας

Catwalk and Beauty Show στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Θεσσαλίας.

Σε μια μαγική βραδιά, με υπέροχο vibe, λάμψη, χρώματα, και πολλά χαμόγελα, που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων των συμμετεχόντων και όσων την παρακολούθησαν, το Beauty School του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας έκανε το δικό του “closing” σε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, με την Έκθεση Σπουδαστών του, την Πέμπτη 9 Ιουνίου.

Πιστοποιώντας το λόγο που παραμένει η μεγαλύτερη σχολή ομορφιάς της Θεσσαλίας, παλαιοί, νέοι και εν δυνάμει σπουδαστές, ένωσαν την αγάπη,  τη δημιουργικότητα και το ταλέντο τους, με την εποπτεία και την καθοδήγηση των καθηγητών τους, επιφέροντας ένα αποτέλεσμα που απέσπασε το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων και όχι μόνο.

Τα τμήματα Μακιγιάζ – Αισθητικής, Κομμωτικής/Barbering, Nail Artist και Styling με μια πολύωρη προετοιμασία, καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, επιδεικνύοντας πρωτόγνωρο επαγγελματισμό, κατόρθωσαν στο τέλος της βραδιάς, οι καρδιές μας να χτυπούν πιο δυνατά όπως και οι καλλιτεχνικοί παλμοί της πόλης να δονούνται στον παλμό του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Το καταπληκτικό σκηνικό διανθίστηκε με μουσική, καλοκαιρινά κοκτέιλ από το δημοφιλές bar – cafe της Λάρισας (@Rubik Twist your Day), ενώ οι Pastry Chef και οι Chef  του τμήματος Επισιτισμού ανέλαβαν, να μη ξεχάσει κανείς τις γεύσεις και τα γαστρονομικά δημιουργήματα. Όλος ο ρουχισμός ήταν μια χορηγία της boutique Must, ενώ το νυφικό πουλήθηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης, χορηγία από τον συνεργαζόμενο οίκο Lilian.

Οι σπουδές Ομορφιάς στον Όμηρο Θεσσαλίας είναι πλέον αλλιώς!

Σε περιμένουμε να ζήσετε μαζί μας τη μοναδική εμπειρία εκπαίδευσης!

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111