ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Πρώτο Ποδολογικό Συνέδριο στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το πρώτο συνέδριο Ποδολογίας που διοργάνωσε το ΙΕΚ Όμηρος Λάρισας στις 14/3/2022, με τη συμμετοχή της διεθνούς φήμης εταιρείας Imperial Feet και της PelmaAnalysis.

Το συνέδριο χωρίστηκε σε 3 μεγάλες ενότητες, Θεωρητικής προσέγγισης, Πρακτικής άσκησης και Βιωματικής κατάρτισης των συμμετεχόντων.

Η έναρξη είχε αναφορά στην εταιρεία της Imperial Feet και την αποκλειστική συνεργασία με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, με σημαντικά οφέλη για τους σπουδαστές του, όπως η δωρεάν δειγματοληψία και κατοχή προϊόντων, αλλά με σπουδαιότερο όλων την υποτροφία 2 εξ αυτών για παρακολούθηση σεμιναρίων στην Ολλανδία, από τον κ. Βενούκο και την κ. Βενούκα.

Εν συνεχεία το λόγο έλαβε η κα Μαροπούλου Ελευθερία, αριστούχα απόφοιτη του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, η οποία μετά από μια πολυποίκιλη παρουσίαση, προέβη στην εφαρμογή της τοποθέτησης νάρθηκα αλλά και της είσφρυσης σε πόδι “ασθενούς”.

Το συνέδριο συνεχίστηκε με την επίδειξη της πρωτοποριακής και καινοτόμας τεχνικής “ανάλυσης βάδισης” από τον κο. Κουρτζή, παράλληλα με την παρουσίαση ορθωτικών πάτων. Στο κλείσιμο μέσω της εμπειρίας του πελματογράφου, οι συμμετέχοντες του σεμινάριου, βίωσαν μια ολιστική προσέγγιση ανάγνωσης αποτελεσμάτων, πρόγνωσης και σύσταση θεραπευτικής μεθόδου.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας, η κορυφαία σχολή Ομορφιάς στη Θεσσαλία, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους δεκάδες συμμετέχοντες, με τη δέσμευση για συνεχή δημιουργία νέων project και event, που πιστοποιούν την ποιοτική υπεροχή των αποφοίτων μας, ενισχύουν το επαγγελματικό προφίλ των επαγγελματιών του κλάδου και καλλιεργούν νέες δεξιότητες σε όσους μας εμπιστεύονται.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111